KampeerTV is vanaf 28 januari iedere zondag om 17.30 uur te zien bij RTL 4. Herhalingen zijn op maandag om 16:00 uur en op zaterdag om 11.00 uur bij RTL4.

KampeerTV 2018 – Aflevering 4

//KampeerTV 2018 – Aflevering 4
KampeerTV 2018 – Aflevering 4 2018-02-20T13:43:46+00:00

Project Description

Neem je teugels en helm maar mee, en vergeet je zwembroek niet, want in deze aflevering van KampeerTV gaan we paardrijden én plonsen we het water in. Loran gaat namelijk op zoek naar leuke vakantie-uitdagingen in… Midden-Limburg

Natuur, paardrijden, zwemmen… Daarvoor hoef je helemaal niet naar het buitenland, want Midden-Limburg heeft volop vakantieplezier te bieden. Daar gaan we naar op zoek in aflevering-7 van KampeerTV. We starten onze zoektocht op recreatiepark De Leistert, in het plaatsje Roggel.

Recreatiepark De Leistert
Hophop, te paard! Paardrijden in je vakantie zorgt er voor dat je op een heel andere manier naar je omgeving kijkt. Dat ervaart tv-presenteert ook Loran, tijdens zijn bezoek aan Midden-Limburg. Hij ontmoet de familie Huyben op recreatiepark De Leistert, in het plaatsje Roggel. De Huyben’s zijn fanatieke kampeerders en houden van natuur, zwemmen en paardrijden. Vandaag bezoekt Loran, samen met de hele familie, de Cuijpers-manage. Ook Loran gaat paardrijden en hij heeft toevallig ook een kleine verrassing, waar we nu nog niets over kunnen zeggen. Na een mooie rit in de prachtige omgeving gaan Loran en de kinderen nog even door naar Fun Beach Panheel, een waterpark met een prachtige strand en… een heerlijke ligweide om lekker te zonnen. Na een hele dag paardrijden en zwemmen krijg je natuurlijk wel trek. Vader René heeft de BBQ al aan staan en Loran mag aanschuiven voor overheerlijke stukje vlees van eigen bodem.

TV-kijken met Joyne
Tv-presentatrice Fiona behandelt deze week de Knaus Boxdrive first edition – deze buscamper is razend populair, ook omdat je alles aan boord hebt voor een vakantie of een weekendje weg, maar ook omdat je ‘m makkelijk kunt gebruiken tijdens een feestje bij vrienden, aan de andere kant van het land: dan blijf je lekker op de oprit slapen, in je eigen bed. In deze aflevering van KampeerTV vliegt naar het prachtige Italië en bekijkt ze de Sunlodge van Suncamp Holidays: een mooie huuraccommodatie die je overal op campings tegenkomt. Fiona test verder de vernieuwde gasflessen van Primagaz, ze beantwoordt een lezersvraag  met behulp van Camp-to-Go en Fiona laat zien hoe eenvoudig het is om bij Rico Recreactie een camper te huren. Na een demonstratie van de reistassen van Car-Bags – die worden speciaal op maat gemaakt voor de meeste auto’s – laat Fiona ook nog even zien hoe je via de satelliet geen tv-programma hoeft te missen, met een flexibel abonnement van Joyne: je bepaalt zelf wanneer je abonnementsperiode in gaat en je kunt zelfs per maand betalen!

Tips van de redactie:
Ben je op zoek naar een goede gebruikte, of misschien wel een nieuwe caravan, vouwwagen of camper? Kijk dan op CampersCaravans.nl. Daar vind je een enorm overzicht van nieuwe en gebruikte kampeermiddelen, actiemodellen en accessoires!

Aflevering terugkijken? Klik hier