Project Description

Recreatiepark De Leistert

Recreatiepark de Leistert is een grote, ruim opgezette familiecamping met allerlei faciliteiten. De vijfsterren camping ligt in Midden-Limburg en behoort bij de beste van Europa.

De Leistert ligt in een prachtige omgeving (wandelen en fietsen!) en richt zich met name op gezinnen. Er is een subtropisch zwembad en in de schoolvakanties is er een uitgebreid animatieprogramma. De kampeerplekken zijn te vinden op leuke veldjes waar ook speelplekken voor kinderen zijn ingericht, maar je kunt ook staan op aparte plekken die met heggen zijn omzoomd – er zijn zelfs kampeerplekken met privésanitair. Op De Leistert zijn ook diverse huuraccommodaties te reserveren.

Op de camping is er een leuke vijver met glijbanen, ligweide, watertoestellen en strand. Op het recreatiepark is er een midgetgolf en een grote speeltuin. Bij het overdekte Plaza – bij de ingang van het park – doe je boodschappen in de supermarkt, je kunt lekker eten bij het restaurant en het terras is een fijne plek om even uit te rusten met een glaasje wijn, fris of een koffietje. In de Plaza is ook een bowling, bistro/café en bij slecht weer kunnen de kinderen hier uit hun dak bij de Indoor Jungle.

Recreatiepark De Leistert
Heldensedijk 5
6088 NT Roggel
www.leistert.nl