Project Description

Digitale radio en televisie via de satelliet

JOYNE is de nieuwe Nederlandse aanbieder van digitale radio en televisie via de satelliet. Want ook op vakantie wil je tv kijken in de beste kwaliteit. Met een schotel op de camper of een losse schotel set bij je caravan of tweede huisje kun je in heel Europa en zelfs daarbuiten genieten van de Nederlandse TV. En dat wanneer je wilt, want JOYNE biedt al abonnementen aan vanaf één maand.

Daarnaast zijn er ook abonnementen voor 3, 6 en 12 maanden. Bij 1, 3 en 6 maanden werkt JOYNE volgens het prepaid concept. Je betaalt vooraf voor de gehele periode en bepaalt daarna in de ‘mijn JOYNE’ omgeving wanneer je gebruik wilt maken van het abonnement, je activeert steeds minimaal één maand. En je bepaalt zelf wanneer deze maand start!

JOYNE biedt twee aantrekkelijke pakketten. Het voordelige Travel Lite pakket met de belangrijkste Nederlandse zenders en het Basis Pakket, daarin vind je naast de bekende zenders tevens drie FOX eredivisie kanalen, zodat je in heel Europa de prestaties van je voetbalclub kunt volgen!
Er wordt gebruik gemaakt van de Eutelsat-satelliet op 9° Oost, waardoor er met een relatief kleine schotel ontvangst is door heel Europa.

JOYNE wordt verkocht via de vakhandel en recreatie winkels.

Meer info: www.joyne.nl