KampeerTV is vanaf 28 januari iedere zondag om 17.30 uur te zien bij RTL 4. Herhalingen zijn op maandag om 16:00 uur en op zaterdag om 11.00 uur bij RTL4.
Loading...
Programma KampeerTV 2018-01-11T14:07:59+00:00

KAMPEREN WEER HELEMAAL HOT
In januari 2018 op de buis: het vierde seizoen van KampeerTV

Kamperen staat weer volop in de belangstelling. Afgelopen jaar stonden de campings in binnen- en buitenland vol, campers vliegen als spreekwoordelijke warme broodjes over de toonbank en vooral gepimpte outdoor caravans zijn niet aan te slepen. Onder dit gesternte start in januari een nieuw seizoen KampeerTV bij RTL4. Boordevol tips voor campings, mooie vakantieregio’s en handige hebbedingen.

Afgelopen zomer bezocht Loran von Liebenstein de mooiste kampeerregio’s en campings in binnen- en buitenland, om samen met kampeerders te ervaren hoe heerlijk het is om vakantie te vieren op een camping. Loran doet volop mee met allerlei activiteiten en maakt leuke uitstapjes in de omgeving. Daarnaast gaat presentatrice Fiona Yauw elke week op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen op kampeergebied. Van nieuwe modellen caravans en campers tot trendy accessoires en onmisbare kampeerbenodigdheden.