Project Description

Lichtgewicht gasflessen

EasyBlue PLUS en EasyBlue XL werken zich volop in de kijker. De lichtgewicht gasflessen van Primagaz combineren een aantal bijzondere eigenschappen en zijn onmisbaar geworden voor de barbecue en op de camping

Het lichtgewicht Easyblue-assortiment van Primagaz bevat tal van nieuwe voordelen ten opzichte van de traditionele stalen gasfles. Zo combineren ze de sterkte van staal met het lagere gewicht van kunststof, hetgeen de fles veel lichter maakt. Dat scheelt laadvermogen in je caravan of camper.

EasyBlue: 6 of 9,5 kilo
De Easyblue-gasflessen zijn bovendien uitgerust met een robuuste, ergonomische kunststof handgreep, zodat je de fles heel makkelijk kunt dragen. Dankzij de compacte afmetingen sluit je de EasyBlue PLUS 6 kg gemakkelijk aan in kleine ruimtes. Dit maakt ‘m de ideale gasfles voor barbecues, caravans en campers. De EasyBlueTM XL leent zich uitstekend voor intensiever gebruik: frequente barbecues, koken in een buitenkeuken, terrasverwarmers en nog veel meer. Deze lichtgewicht fles is ook perfect voor langdurige vakanties.

Online verkrijgbaar en thuis geleverd
Primagaz maakt gebruik van statiegeld op de EasyBlue gasflessen. Je hoeft dus geen pasje, waarborgkaarten of andere aankoopbewijzen meer te bewaren, zoals bij traditionele stalen of kunststof gasflessen. Wil je bij het inleveren van je gasfles geen nieuwe fles? Dan krijg je het statiegeld direct volledig terug, net als bij een krat bier of frisdrankflessen. Om het je nog makkelijker te maken zijn beide EasyBlue flessen online te bestellen. Bestel je voor 15u, dan wordt de gasfles vanaf de volgende werkdag bij je thuisgeleverd. Heb je een BBQ-feestje of vertrek je binnenkort op reis met caravan of camper, maar heb je geen tijd meer om je gasfles te halen bij de verdeler in je buurt? Bestel ze dan gewoon online bij webshop.primagaz.nl !

Meer informatie: Primagaz