Project Description

Dit is alweer de laatste aflevering van KampeerTV 2018. Presentator Loran neemt je in deze uitzending nog een keer mee naar alle regio’s van het afgelopen seizoen. Van het Lago Maggiore tot aan het bosrijke Teutoburgerwald.

Dit seizoen heeft Loran weer mogen kennismaken met veel leuke en sportieve gezinnen, op hun favoriete campings. Hij was in Zwitserland, Catalonië en de Belgische Ardennen. En samen met de filmcrew reisde hij naar het Italië, Spanje en naar Tropical Islands in Berlijn…

Een reis door Europa
In het Zwitserse Ticino ging Loran waterskiën met de familie Buijnicken en op camping Laguna in Catalonië kwam de tv-presentator terecht bij de familie Rijnsoever, echte kampeerfanaten die ook dol zijn op de BBQ. Na Catalonië ging de reis verder naar de Belgische Ardennen, waar Loran samen met de familie Van Koesveld de Grotten van Han verkende. Vervolgens stond Luzern op het programma, in Zwitserland, waar Loran met de familie Put een rodelbaan in de bergen af suisde. In het Teutoburgerwald dook Loran de boomtoppen in, met de thrill seeker-familie Den Hartog, bij een Klimpark in een van de mooiste bossen van Duitsland. Daarna kon Loran lekker chillen bij Tropical Islands, vlakbij Berlijn: een indoor vakantiepark waar de zon altijd schijnt. Hij ontmoette daar de familie Schellevis en ging samen met hen op een tropische safari. Na z’n reis door Europa eindigde Loran weer in Nederland, op recreatiepark De Leistert, in het plaatje Roggel. Daar trok hij op met de familie Huyben, echte paardenliefhebbers. Te paard verkenden ze de Limburgse bossen.

Glamping, voor verwende vakantiegangers
In de laatste aflevering van dit seizoen bekijkt Fiona deze week de Knaus Sky Ti 700 MEG, een luxe halfintegraal waarmee je heerlijke vakantietrips kunt maken. Fiona beantwoordt een kijkersvraag met behulp van de Camp-to-Go website en vliegt naar het prachtige Italië voor een kennismaking met de Sunlodge van Suncamp Holidays: een compleet ingerichte glampingtent waar Nederlandse vakantiegangers als een blok voor vallen. Ook bekijkt Fiona in de achtste aflevering van KampeerTV het assortiment van Isabella, de Deense voortentfabrikant die ook kampeerpeermeubels produceert. Bij Scharphof Campers laat de tv-presentatrice zien hoe eenvoudig het is om Construct-sloten te gebruiken bij campers. We kijken ook even naar de handige reistassen van Car-Bags: die zijn speciaal ontwikkeld voor de kofferbak van de meest typen auto’s. En tenslotte toont Fiona hoe je met behulp van Joyne ook op je vakantieadres gewoon via de satelliet naar je favoriete serie kunt kijken, op de tv.Aan elk seizoen komt het eind en dit geldt ook van KampeerTV. Bedankt allen voor het kijken en tot volgend seizoen!

Tips van de redactie:
Ben je op zoek naar een goede gebruikte, of misschien wel een nieuwe caravan, vouwwagen of camper? Kijk dan op CampersCaravans.nl. Daar vind je een enorm overzicht van nieuwe en gebruikte kampeermiddelen, actiemodellen en accessoires!

Aflevering terugkijken? Klik hier