Project Description

Suncamp
Glamping met SunLodge

Suncamp holidays is een specialist op het gebied van glamping. Want naast een ruim aanbod kampeerplaatsen, stacaravans en bungalowtenten biedt het reisbureau óók luxe huuraccommodaties ‘SunLodges’ aan.

De campings die door Suncamp zijn geselecteerd, zijn allemaal kindvriendelijk en uitermate geschikt voor een heerlijke gezinsvakantie. Waterpret is altijd gegarandeerd; alle campings hebben een zwembad of liggen bij het strand.

Populair
Glamping wordt al jaren een trend genoemd. Maar het ‘glamoureus’ kamperen in een luxe accommodatie is eigenlijk heel gewoon geworden. Het is gemakkelijk en comfortabel; bij aankomst op de camping staat alles al klaar en kan de vakantie direct beginnen. Het is dan ook niet vreemd dat deze manier van vakantievieren heel populair is.

Overdekt terras
Suncamp holidays heeft met SunLodge eigen glampingaccommodaties ontworpen en ontwikkeld. Denk aan extra grote bedden, extra dikke matrassen, extra leefruimte en extra grote douchecabines. En dan een mooi overdekt terras voor de deur met daarop stijlvol, houten meubilair. De unieke accommodaties zijn geplaatst op de mooiste plekjes in Europa, in de populairste vakantiegebieden.

Kijk voor meer informatie op www.sunlodge.nl.