Fiona Yauw

“Als kind kon jij mij elke zomer vinden op de camping van mijn grootouders in Friesland, gelegen aan een prachtig groot meer. Overdag was het natuurlijk nonstop dollen in het water en op de grasvelden en ’s avonds knus in de tent kaartspelletjes spelen bij het licht van een hangende zaklamp, fantastisch was dat.”

Fiona Yauw (1986) is op allerlei plekken te zien online en op televisie. Ze is al jaren de vaste presentatrice van WADADA News for Kids, een internationaal jeugdjournaal dat nieuwsverhalen deelt met kinderen over de hele wereld, in 17 landen. Tijdens dance evenementen, zoals The Flying Dutch en Dance Valley prikkelt ze DJ’s om zich open te stellen tijdens interviews. Daarnaast zetten bedrijven als Albert Heijn, Connexxion en Schiphol Airport haar in als presentatrice voor online video’s en live-evenementen en kun je Fiona spotten in diverse commercials.

Toen ze hoorde dat ze de Tips & Trends items bij Kampeer TV mocht gaan presenteren, sprong ze en gat in de lucht. Heerlijk er op uit, op zoek naar de laatste nieuwtjes, gadgets en ontwikkelingen in de kampeerwereld, dat is een groot feest!

“Nog steeds houd ik het meest van campings die midden in de natuur zijn, het liefst dicht bij water. De geuren en kleuren die daar bij horen, geven een geweldig gevoel. Dan er op uit, naar groene bossen en heuveltoppen, waar je verrast wordt door nieuwe in- en uitzichten, dat zijn gouden momenten. Ooit hoop ik nog eens te gaan kamperen in Scandinavië, wel koud, maar het noorderlicht lijkt me zo mooi.”