Project Description

Nooit meer inpakstress

Op vakantie met het hele gezin. Op het laatste nippertje pak je je spullen. Maar hoe krijg je die stapel tassen en koffers in de auto? Inladen, uitladen, opnieuw proberen en… weer opnieuw. Net zolang tot alles eindelijk past. En je wilde nog wel op tijd vertrekken! Herken je dit? De reistassen van Car-Bags.com zijn de oplossing, want ze zijn precies op maat gemaakt voor de kofferruimte van jouw auto.

Handig en snel inpakken: Car-Bags.com maakt een einde aan het passen en meten. Elke reistassenset is precies op maat gemaakt voor elk specifiek autotype. Je pakt zorgeloos je spullen in, want je weet immers: als het in de Car-Bags.com reistassen past, dan past het precies in jouw kofferbak.

Veilig en compact
Met een Car-Bags reistassenset benut je de kofferruimte optimaal en zul je minder losse bagage in het passagierscompartiment van de auto hoeven te plaatsen. Je gaat dus ook veiliger op reis met een Car-Bags.com reistassenset. Daarnaast zijn de reistassen zijn volledig opvouwbaar – in tegenstelling tot harde koffers – en daardoor erg gemakkelijk compact op te bergen. Handig als je op je vakantiebestemming arriveert, maar ook thuis op zolder.

Topkwaliteit
Naast de handige reistassensets op maat heeft Car-Bags ook andere tassen en accessoires ontwikkeld. Allemaal met het doel om zo comfortabel mogelijk op reis te gaan. Aan de vele details en de afwerking is te zien dat veel tijd is gestoken in kwaliteit en duurzaamheid. Daarnaast biedt Car-Bags.com 3 jaar garantie.

Meer informatie vind je hier.