KampeerTV is vanaf 28 januari iedere zondag om 17.30 uur te zien bij RTL 4. Herhalingen zijn op maandag om 16:00 uur en op zaterdag om 11.00 uur bij RTL4.

Loran von Liebenstein

/Loran von Liebenstein
Loran von Liebenstein 2018-01-27T19:01:18+00:00

Loran von Liebenstein

Ook in het vierde seisoen van KampeerTV neemt Loran de presentatie voor zijn rekening. “Je kan wel zeggen dat kamperen mij met de paplepel is ingegoten. Ik herinner me nog goed hoe dat vroeger ging. De tassen op het dak, tent in de achterbak, achterin de auto vechten om de beste slaapplek en met volle vaart de snelweg over richting campings in Frankrijk en Italië. Op de bonnefooi het avontuur achterna. Dat gevoel is met geen pen te beschrijven. De vrijheid die het je geeft, alle vrienden die je als kind maakt en de prachtige natuur waar je weer even onderdeel van uitmaakt. Dat doet iets met je als mens.”

De in Amsterdam geboren presentator Loran von Liebenstein (1986) is van jongs af aan al op de televisie te zien. Als broekie was hij te zien in vele tv-commercials van diverse A-merken en vertolkte hij gastrollen in series als Trauma 24/7, Bergen Binnen en korte films.

Na zijn studie te hebben afgerond, wordt Loran op een dag door zijn oude buurmeisje gebeld en gevraagd een screentest te komen doen voor een nieuw campingprogramma. Nog geen maand later loopt Loran met een grote glimlach over campings door heel Nederland voor zijn allereerste televisieprogramma, KampeerTV! Zijn liefde voor het avontuurlijke campingleven én televisie blijken een schot in de roos.

Naast KampeerTV is hij als presentator ook het gezicht van de klantenservice van WTC.nl. Naast zijn werk als presentator is Loran eigenaar van de productiemaatschappij ‘Von Liebenstein Productions’ (VLP) waar commercials, videoclips en online video’s geproduceerd worden voor diverse A-merken.

“Tegenwoordig ga ik nog graag met vrienden kamperen. Telefoons uit, tent mee en ’s avonds de mooiste verhalen rond het kampvuur. Dat zou iedereen minstens één keer per jaar moeten doen. Wat staat er nog op mijn wenslijst? De wereldrond, in zo’n oud camperbusje!”