Project Description

Isabella lanceert nieuwe North Nature Collectie

Isabella is een Deens kampeermerk en bestaat al meer dan 60 jaar. De meeste mensen kennen de voortenten van Isabella, maar door de jaren heen is het assortiment steeds uitgebreider geworden. Luifels, tentaccessoires, kampeermeubelen, servies en windschermen. Ook zijn er Isabella Camp-let Vouwwagens en is er nog een collectie van Ventura tenten waaronder opblaasbare deeltenten. Nieuw is de Isabella North Nature-collectie.

De North Nature collectie heeft een eenvoudig Scandinavisch design en is geïnspireerd op de kampeertradities van vroeger. De vernieuwde Capri North is één van de nieuwe voortenten in de collectie. De Capri North is 2,5 meter diep en heeft onder andere uitritsbare zijdelen en een insectenhor in beide zijkanten. De voortent heeft een gecoat dak en is gemaakt van lichtgewicht Acrylmateriaal. De voortent is te gebruiken voor alle seizoenen en makkelijk opzetbaar. De Capri North is verkrijgbaar met een CarbonX frame of een Zinox frame. Er zijn ook verschillende uitbreidingsmogelijkheden, denk bijvoorbeeld aan een Annex 250, een Voorzonluifel Eclipse of een Cosy Corner II.

Nieuw jasje
Nieuw zijn ook de Ambasador Insignia voortenten en de Prisma Seed; topproducten in een nieuw jasje. De Isabella Sun Shine Plus Luifel heeft een ingrijpende facelift gekregen, zodat hij nog universeler te gebruiken is en uitgebreid kan worden met inritsbare voorwanden. Het zusje van Isabella, Ventura, heeft ook lucht gekregen en is uitgebreid met opblaasbare deeltenten. Veel nieuws dus voor komend kampeerjaar.

Accessoires
Ook zijn er veel nieuwe Isabella accessoires voor 2018, zoals bijvoorbeeld de Balder North Stoel met bijpassend voetenkrukje. Verder is er een Isabella North Servies-set (bestaande uit 8 stuks of 16 stuks), een North Schalenset en er zijn North Eierdopjes en nog vele andere accessoires.

Meer informatie:
www.isabella.nl