Project Description

Vrijheid met vertrouwen

Scharphof Campers is een echt familiebedrijf. Opgericht in 2004 en geleid door Thijs en Gerrit Scharphof. De afgelopen jaren is het team enorm gegroeid en bestaat momenteel uit 10 medewerkers.

Scharphof Campers is voornamelijk gespecialiseerd in buscampers van de merken Volkswagen California -campers met hefdak -, de busmodellen van Pössl/Globescout en Adria. Deze campers zijn kwalitatief hoogwaardig, ze zijn erg waardevast en hebben relatief een lange gebruiksduur.

Verkoop en verhuur
De werkplaats is gevestigd naast de showroom. Hierdoor is er voldoende ruimte en mogelijkheid om de klanten op een goede manier te helpen met onderhoud, APK, reparaties, accessoires, garantiewerkzaamheden en technische ondersteuning. Naast verkoop van campers heeft Scharphof Campers meerdere campers in verhuur. En elk jaar stijgt het aantal verhuurcampers. Sinds 2017 voert Scharphof het poetsen van campers of auto’s volledig in eigen huis uit. Twee medewerkers zorgen ervoor dat de campers er altijd glanzend bij staan. En naast de eigen campers kan Scharphof het poetsen en reconditioneren nu voor iedereen uitvoeren. Ook als je geen camper bezit van Scharphof. Zowel campers als auto’s zijn welkom.

Meer informatie: Scharphof Campers