KampeerTV is vanaf 28 januari iedere zondag om 17.30 uur te zien bij RTL 4. Herhalingen zijn op maandag om 16:00 uur en op zaterdag om 11.00 uur bij RTL4.

KampeerTV 2018 – Aflevering 7

//KampeerTV 2018 – Aflevering 7
KampeerTV 2018 – Aflevering 7 2018-03-08T12:24:33+00:00

Project Description

Met oorverdovende snelheid de berg af in de Zwitserse Alpen? Je moet het maar durven, op zo’n rodel-sleetje. In deze vierde aflevering van KampeerTV suizen we naar Zwitserland!

Fietsen, wandelen en – hophop, tempo! – rodelen. Het kan in de Zwitserse Alpen. Relaxen kan altijd nog, in het panoramazwembad van Seefeld Park… Fiona test een piepklein T@b-caravannetje, loopt een dagje mee met de campinginspecteur en probeert alle – maar dan ook álle! – relaxstanden van de Bardani-campingstoel…

Camping Seefeld Park
In deze aflevering van KampeerTV gaat presentator Loran op pad met de familie Put, op Camping Seefeld Park. De camping ligt aan een meertje in het dal van de uitzinnig mooie bergen van Zwitserland. De familie bestaat uit raskampeerders die dagelijks actief zijn in de bergen rond Luzern. Fietsen, wandelen en… genieten – dat zijn de steekwoorden die gelden voor de vakanties van de familie Put.  Maar: ze houden wel van een beetje tempo. Daarom gaan ze rodelen op de Brunni in Engelberg. Vanaf deze plek – op 1.600 meter boven zeeniveau – storten ze zich met ware doodsverachting de berg af, in een supersnel sleetje. En natuurlijk stuift Loran met ze mee. Na de hele dag rodelen wordt het hoog tijd om lekker even bij te komen van zo’n adrenalinekick. Bijvoorbeeld in het panoramazwembad van de camping, met een betoverend uitzicht. En aan het eind van de middag kunnen we aan tafel: vader Kees kan namelijk aardig overweg met de barbecue

Mee met de campinginspecteur
Handig, zo’n website: Fiona ontdekt de leukste kampeertips op Camp-to-go. Verder test ze deze week de T@B 320RS Mexican Sunset, een superleuk caravannetje dat zelfs achter de kleinste auto’s past. Om een beetje te wennen aan het campingleven probeert onze TV-presentatrice alle relaxstanden uit van de Bardani campingstoel bij kampeergigant De Wit Schijndel. En in het prachtige Italië loopt Fiona een dagje mee met de ACSI inspecteur om te zien waar ze allemaal op letten bij het samenstellen van de ACSI-campinggidsen – da’s nog best een hele lijst. Om even bij te komen gaat Fiona lekker onderuit voor haar favoriete tv-programma – dankzij satelliet-tv-aanbieder Joyne hoeft ze geen aflevering te missen. Tot slot laat Fiona zien hoe handig te reistassen van Car-Bags zijn. Die worden op maat gemaakt voor bijna elk type auto. Daardoor is inpakken van je vakantiebagage een fluitje van een cent en heb je nooit rondslingerende spullen in de kofferbak.

Tips van de redactie:
Ben je op zoek naar een goede gebruikte, of misschien wel een nieuwe caravan, vouwwagen of camper? Kijk dan op CampersCaravans.nl. Daar vind je een enorm overzicht van nieuwe en gebruikte kampeermiddelen, actiemodellen en accessoires!

Aflevering terugkijken? Klik hier