Project Description

Seefeld Park

Vanuit het panoramazwembad turen over de oneindige Zwitserse Alpen? Daarvoor moet je naar Seefeld Park, een nieuwe camping in Zwitserland. De perfecte plek om te wandelen, te fietsen en… te relaxen!

Camping Seefeld Park ligt aan de Sarnersee, een bergmeer in een van de mooiste dalen van Zwitserland. Op en kwartiertje lopen ligt het gezellige dorpje Sarnen, een belangrijke stad in Berner Oberland, waar elke week een leuk marktje te bezoeken is. Je kunt er ook met paard en wagen heen, vanaf de camping. Seefeld Park is een nog jonge gemeentecamping die zich helemaal richt op families met kleine kinderen. Er zijn volop prima staanplekken maar ook huuraccommodaties, helemaal in glampingstyle: lodgetenten of zelfs lodgesuites met eigen sanitair, waarbij de kinderen hun eigen kleine lodgetent hebben, vlak naast die van hun ouders. Ook aan camperaars is gedacht, want er zijn zeven staanplaatsen voor kampeerauto’s ingericht en er is een camperservicestation om water in te nemen, vuil water af te voeren en het cassettetoilet te legen.

De camping beschikt over nieuw sanitair (boven het receptiegebouw) en op de eerste etage is het panoramazwembad aangelegd, met 360 graden rondom uitzicht op de schitterende omgeving. Hier geniet je van massagestralen en de kinderen vermaken zich in de wildwaterbaan terwijl je alle stress uit je lichaam voelt wegvloeien – dat is pas vakantie! En als je raakt uitgekeken op het 25 meter lange zwembad? Dan plons je lekker het meer in, vanaf de houten steigers aan de waterkant. De perfecte plek ook, om een bootje te huren, een hengeltje uit te gooien of – helemaal hip – te ‘suppen’: staand peddelen op een overmaatse surfplank.

Seefeld Park
Seestrasse 20
CH-6060 Sarnen (zwitserland)
www.seefeldpark.ch