KampeerTV is vanaf 28 januari iedere zondag om 17.30 uur te zien bij RTL 4. Herhalingen zijn op maandag om 16:00 uur en op zaterdag om 11.00 uur bij RTL4.

KampeerTV 2018 – aflevering-2

//KampeerTV 2018 – aflevering-2
KampeerTV 2018 – aflevering-2 2018-01-29T12:33:16+00:00

Project Description

KampeerTV 2018 – aflevering-2

Zon, zee, strand: in aflevering 2 van KampeerTV gaan we naar de goudgele stranden van het Spaanse Catalonië. Trek je zwemkleding dus maar aan en vergeet vooral niet in te smeren!

Kristalhelder water, verscholen baaitjes en schilderachtige dorpen: daarvoor moet je aan de Costa Brava zijn, in het wondermooie Catalonië. Snorkel lekker mee! In deze aflevering test Fiona een speciale editie van de Weinsberg caravan en verbaast ze zich over de ruimte in een familietent van De Wit Schijndel.

Camping Laguna
De goudgele stranden van het Spaanse Catalonië teken jaarlijks tienduizenden vakantiegangers. En dat is ook niet zo heel gek, als je de omgeving bekijkt. Loran gaat vandaag op pad met de familie Van Rijnsoever: een sportieve familie die helemaal verzot is op… snorkelen. Daarom kozen ze voor Camping Laguna, die direct aan het strand ligt van de Costa Brava. En daar is onder water altijd wel iets bijzonders te zien – niet zo gek dat de familie Van Rijnsoever elke dag aan – of liever: ónder – het water te vinden is. TV-presentator Loran snorkelt gezellig een rondje mee, maar bekijkt ook het prachtige natuurpark ‘Aiguamolls de l’Emporda’, dat niet ver van de camping te vinden is. Terug op de camping blijkt dat vader Edwin aardig wat vis gevangen heeft. Die gaan aan het eind van de dag natuurlijk op de barbecue en je raadt ’t al: Loran schuift lekker aan voor een smakelijke maaltijd met het hele gezin…

Even lekker relaxen
In aflevering 2 van KampeerTV duikt Fiona in de wereld van de kampeertips, op de website van Camp-to-Go: hier vind je alles wat je wilt weten over kamperen. Van de verschillende soorten campers tot de leukste vakantielanden en van ‘voor het eerst op pad met de caravan’ tot rijbewijzen. Wist je trouwens dat je ook met je gewone autorijbewijs een caravan kunt trekken? Fiona test de Weinsberg CaraOne 420 QD Edition HOT: een caravan met alles erop en eraan. Daarnaast gaat onze TV-presentatrice in de weer met hele grote familietent die ze ontdekt bij kampeergigant De Wit in Schijndel. En om even tot rust te komen kijkt Fiona televisie via de satelliet, met Joyne. Zo hoef je nooit meer je favoriete tv-programma te missen. En ze heeft nog een tip: de reistassen van Car-Bags. Die worden op maat gemaakt voor bijna elk type auto. Daardoor is inpakken van je vakantiebagage een fluitje van een cent en heb je nooit rondslingerende spullen in de kofferbak.

Tips van de redactie:
Ben je op zoek naar een goede gebruikte, of misschien wel een nieuwe caravan, vouwwagen of camper? Kijk dan op CampersCaravans.nl. Daar vind je een enorm overzicht van nieuwe en gebruikte kampeermiddelen, actiemodellen en accessoires!