Project Description

Heet hangijzer!

Hot, hotter, CaraOne EDITION [HOT]! Met onze gloeiend hete argumenten maken wij jouw koopbeslissing wel heel erg gemakkelijk. Want we hebben een HOT uitvoering, een HOT interieur, een HOT exterieur, HOT kwaliteit, HOT comfort. En natuurlijk een enorme HOT prijs! Want bij de CaraOne EDITION [HOT] bespaar je tot wel 2500 hete euros en krijg je onzettend veel uitrusting voor heel weinig geld. Dus, blijf cool, model uitzoeken en dan snel naar de dealer. Zo’n furieus actiemodel kom je namelijk niet iedere dag tegen.

Exterieur
Is hij niet elegant? Zijn rondingen heeft de CaraOne [HOT] te danken aan ons streven naar aerodynamische perfectie. Maar ook verder heeft hij veel te bieden.

Interieur
Van buiten wauw, van binnen wauw: Of het nu gaat om de badkamer, de keuken of de bedden, in de CaraOne [HOT] hebben wij van goed beter en van alles meer gemaakt.

Met de CaraOne EDITION [HOT] heeft WEINSBERG goud in handen. De kwaliteit is bijna op KNAUS‐niveau, de standaard uitrusting is geweldig. Opvallend is dat de techneut van ANWB Experts meer moeite had met het maken van een ranking dan de testteams. Oplossingen die in theorie perfect lijken, kunnen in de praktijk tegenvallen.

De conclusie: de WEINSBERG CaraOne EDITION [HOT] wint deze triotest van de KCK. Het speciale Nederlandse actiemodel de CaraOne Edition [HOT], dat standaard voor de prijs is volgepakt met opties, is testwinnaar van een triotest eind december 2017. Bekijk hier de testresutaltaten.

Klik hier voor meer informatie.