KampeerTV is vanaf 28 januari iedere zondag om 17.30 uur te zien bij RTL 4. Herhalingen zijn op maandag om 16:00 uur en op zaterdag om 11.00 uur bij RTL4.

KampeerTV 2018 – aflevering-1

//KampeerTV 2018 – aflevering-1
KampeerTV 2018 – aflevering-1 2018-01-29T12:35:39+00:00

Project Description

KampeerTV 2018 – aflevering-1

De eerste aflevering van alweer het vierde seizoen van KampeerTV trappen we af in… Zwitserland! En je verwacht het misschien niet tussen al die fantastische bergen, maar vandaag gaan we waterskiën! Op de grens van Italië en het prachtige Zwitserland ligt het Lago Maggiore, met pal aan het water: camping Campofelice, een echte familiecamping voor waterratten. TV-presentator Loran laat zich van z’n beste kant zien achter een supersnelle speedboot. Fiona duikt in de nieuwste kampeergadgets en bekijkt een luxe Tabbert-caravan.

Campo Felice
In aflevering 1 van KampeerTV staat presentator Loran op de waterski’s. Dat doet hij samen met de familie Buijninck: echte watersporters, die het liefst óp het water leven. Daarom kozen ze voor camping Campofelice in het prachtige Zwitserland. De camping ligt namelijk direct aan het Lago Maggiore en er worden elke dag volop watersportactiviteiten georganiseerd. De oudste zoon van de familie Buijninck is een echte pro en doet al jaren aan waterskiën. Maar ook de rest van de familie redt zich al heel aardig op het rimpelloze water. Loran kan uiteraard niet achterblijven en laat z’n kunsten zien op het prachtige Lago Maggiore. Campofelice is een echte familiecamping en heeft een prachtige ligging: aan het water én op een steenworp van Italië. Dat je honger krijgt van een dagje watersporten is een ding wat zeker is. En dat geldt ook voor onze tv-presentator, die graag aanschuift bij de familie Buijninck: vader Tom heeft namelijk alvast een geweldige BBQ voorbereid.

Op stap met je eigen spulletjes
In de eerste aflevering van KampeerTV test onze Fiona de Vivaldi Finest Edition, een luxe caravan die geproduceerd wordt bij Tabbert in Duitsland. Ze bekijkt de handige website van Camp-to-Go, boordevol kampeertips en ze laat je de Jamet Air vouwwagen zien, in de showroom van Ubachs Caravan. Twijfel je nog over de aanschaf van een camper? Er zijn zo veel verschillende indelingen… Fiona legt uit dat je er ook eerst eentje kunt huren, bij Haffkamp Holidays bijvoorbeeld. En als je er dan mee op stap gaat… vergeet dan je ACSI Camping Card  niet: daarmee krijg je ’n flinke korting op het overnachtingstarief bij honderden campings in heel Europa. Fiona demonstreert verder hoe je via de satelliet tv kunt kijken met een abonnement van Joyne – zo hoef je nooit meer het nieuws – of je favoriete soap – te missen! En tenslotte laat Fiona zien hoe handig te reistassen van Car-Bags zijn: die zijn op maat gemaakt voor elke auto!

Tips van de redactie
Ben je op zoek naar een goede gebruikte, of misschien wel een nieuwe caravan, vouwwagen of camper? Kijk dan op CampersCaravans.nl. Daar vind je een enorm overzicht van nieuwe en gebruikte kampeermiddelen, actiemodellen en accessoires!


Aflevering terugkijken? Klik hier