Project Description

De eerste oppompbare vouwwagen

Met de Jamet-Air komt Jamet in 2017 met een revolutionair concept in vouwwagenland. De oppompbare voortent zorgt voor bijzonder veel opzetgemak, omdat er geen stokken meer nodig zijn. Bovendien gebeurt het oppompen in slechts een paar minuten. En dat betekent nog meer kampeergemak!

Bij de nieuwe Jamet-Air is veel van de vertrouwde wagenbakformule qua constructie, afmetingen, ramen, lattenbodems, maar ook achterkeuken en het vouwsysteem gelijk aan de uitstekende kwaliteit van de zeer succesvolle Jamet Dakota.

Vertrouwd en vernieuwend
Ook bij dit revolutionaire model is het doek van katoen met AS-zelfreinigend dakdoek. De snelle opblaasbare constructie zit in de voortent én luifel en dat maakt dit nieuwe model onderscheidend in vouwwagenland. Het tentdoek is uitgevoerd in fraai, contrastrijk ecru/donkerblauw en heeft onderlangs een brede, donkerblauwe pvc spat- en slikrand. Ondanks de oppompbare versie straalt deze vouwwagen degelijkheid en stevigheid uit, met een superzwaar dakdoek (340 gr/m2) en een oerdegelijk uitritsbaar grondzeil van 600 gr/m2.

Ruimtepakker
De luchtslangen zijn snel vol lucht met de meegeleverde ‘double-action’ pomp. De afmeting van de voortent is maar liefst 5.20m breed bij 3.20m diep en heeft een rechte voorwand voor nog meer ruimtewinst. De effectieve leefruimte heeft aan weerszijden een extra oprolbare deur en twee grote ramen met ventilatie/vliegengaas en plastic afdekflap met rits. Voor nog meer ruimte kan tegen meerprijs gekozen worden voor de fraaie, diepe, aanritsbare en oppompbare luifel met één oppompbare boog. Deze primeur op vouwwagengebied is leverbaar vanaf €6.795.

Meer informatie vind je op Jamet