KampeerTV is vanaf 28 januari iedere zondag om 17.30 uur te zien bij RTL 4. Herhalingen zijn op maandag om 16:00 uur en op zaterdag om 11.00 uur bij RTL4.

Luzern – Zwitserland

//Luzern – Zwitserland
Luzern – Zwitserland 2018-01-23T13:39:20+00:00

Project Description

Luzern & Vierwoudstedenmeer

De regio Luzern-Vierwoudstedenmeer ligt in het hart van Zwitserland en biedt voor het hele gezin een overvloed aan activiteiten middenin de prachtige natuur. Je zult versteld staan wat de regio allemaal te bieden heeft!

 Ontdek het bruisende stadsleven van Luzern of geniet van het indrukwekkende omgeving van het Vierwoudstedenmeer. Laat het leven van alledag achter je, tijdens een wandeling langs meren en rivieren, een fietstocht door het Luzerner landschap of een boottocht over het Vierwoudstedenmeer. Of breng de vakantie lekker ontspannen door op een van de vele campings in de regio, bijvoorbeeld pal aan de Sarnersee of hoog in de bergen in Engelberg. Beleef met het gezin een gezellige dag aan het meer. Zwemmen, spelen en heerlijk genieten van de rust.

Ga voor meer actie naar Engelberg en op zoek naar de schat, omhoog naar de Brunnihut. Na een geslaagde schatzoekmissie heb je die verkoeling in de Härzlisee wel verdiend. Loop rondom het meertje over het ‘blotevoetenpad’ en geef je voeten daarmee een bijzondere massage. Hebben je kinderen nog energie over? Wat dacht je van de kabelbaan? Daarmee daal je af naar het tussenstation Ristis voor een rodeltocht. Op en neer, van links naar rechts… De kids zouden dat de hele dag kunnen volhouden. Na een kleine versterking in het restaurant gaan jullie terug naar Engelberg. Nog een ijsje als bekroning van een perfect dagje uit? De regio Luzern-Vierwoudstedenmeer heeft nog veel meer avonturen voor je in petto…

Meer informatie vind je hier.