Project Description

Genieten in eigen land

Kamperen is voor veel mensen dé vakantie-invulling bij uitstek. De ongedwongen sfeer, het buitenleven, rust of juist bedrijvigheid, het gevoel van vrijheid en dicht bij de natuur te staan: dat zijn de voornaamste beweegredenen voor de kampeerder.

Back to basic, omgeven door luxe en comfort of iets ertussenin, Midden-Limburg voorziet in een brede waaier van kampeermogelijkheden. Mooie natuur, bosrijke regio’s, de Maas en de bijbehorende plassen met de Maasstadjes Thorn, Wessem en Stevensweert garanderen een aangenaam verblijf. Ook Roermond en Weert met de historische binnensteden zijn een bezoek meer dan waard. Bezoek ook ‘ns het Designer Outlet Roermond, een mekka voor de shopliefhebber.

Kamperen op maat
In Midden-Limburg kun je kamperen op maat. Je kunt kiezen voor een gezellig drukke camping van formaat of een kleinschalige boeren- of minicamping. Je kunt kamperen middenin de natuur, eventueel aan het water. Je neemt je eigen caravan of tent mee of huurt een chalet of stacaravan. Je kiest voor luxe kamperen, het zogeheten glamping, of je neemt genoegen met een meer primitieve benadering. In Midden-Limburg vind je luxueuze tenten, voorzien van badkamer met toilet en superluxe tentlodges die een loftachtige sfeer ademen en het rijke buitenleven combineren met een hoge mate van comfort. Of weg van de alledaagse drukte, middenin een rustige, bosrijke omgeving: in de twee Nationale Parken die Midden-Limburg rijk is, de Meinweg en de Groote Peel. Daar ligt de natuur letterlijk en figuurlijk binnen handbereik.

Met je paard op vakantie!
In Midden-Limburg vind je ideale locaties voor zowel rustzoekers, als actieve wandelaars, fietsliefhebbers, ruiters en menners. Het is zelfs mogelijk om met je eigen paard vakantie te vieren. Stal je paard bij een manege op loopafstand van recreatiepark De Leistert. Deze  vijfsterren camping biedt ruime, zonnige en beschutte kampeerplaatsen. In combinatie met een breed faciliteiten aanbod is De Leistert hét adres voor een heerlijke vakantie in Limburg.

Meer informatie vind je hier.