Project Description

Welkom in Catalonië!

Catalonië is aantrekkelijk door zijn Mediterrane levensstijl: mild klimaat, het leven in de straten en een 1000-jarige geschiedenis, die gezorgd heeft voor een rijke erfenis aan natuurschoon, verstilde dorpjes en cultuur.

Als je op zoek bent naar een fantastische plek om je volgende vakantie met je gezin door te brengen, dan heb je die nu gevonden. Hier kun je zandkastelen bouwen op de weergaloze stranden van de Costa Brava, zeilen en surfen, of kanovaren over het kristalheldere water en grotten verkennen in de rotsige kustformaties. Maar wat dacht je van een potje minigolf met het gezin of wilde vogels spotten? En voor de avontuurzoekers: nachtskiën in de prachtige Pyreneeën of de sporen volgen van een bruine beer…
In Catalonië hoef je niet te kiezen: van noord naar zuid, langs de Middellandse Zee of door de Pyreneeën. Hier vind je maar liefst 25 verschillende familievakantiebestemmingen. Kindvriendelijke hotels, appartementen, campings, restaurants, themaparken en musea wachten op je! Wie met het gezin Catalonië bezoekt, komt tijd te kort!

Voor meer informatie over Catalonië, klik je hier en hier.