Project Description

Camping Las Dunas

Al vele jaren is Las Dunas één van de meest geliefde familiecampings van heel Europa. Camping & Bungalow Park Las Dunas is gelegen aan de Costa Brava, in de provincie Girona, de meest noordelijke provincie van Spanje en Catalonië aan de Middellandse Zee. De camping ligt direct aan zee in de pitoreske Baai van Rosas, ongeveer 50 km. van de Franse grens.

Vele internationale prijzen en onderscheidingen staven de kwaliteit en hygiëne van onze faciliteiten. Maar veel belangrijker voor ons zijn de vele families die jaar in jaar uit terugkeren en genieten van goede service en klantgerichtheid op een heerlijk schone camping direct aan het strand.

Camping las Dunas ligt aan de prachtige baai van Rosas aan de Spaanse Costa Brava. Het zonnige en warme mediterrane klimaat, het brede strand, de grote vlakke standplaatsen en comfortabele bungalows en mobile homes, evenals de heerlijke Spaanse keuken garanderen een vakantie waarin u tot rust komt of lekker actief bezig bent. We hopen u snel te mogen begroeten op Camping Las Dunas.

Camping Bungalow Park Las Dunas
Costa Brava – 17470 Sant Pere Pescador (Girona)
www.campinglasdunas.com