Project Description

Parc La Clusure

In het hart van de Belgische Ardennen ligt Parc La Clusure, een luxe camping voor verwende én avontuurlijke kampeerders. De camping onderscheidt zich met een uitgebreid animatie- en outdoorprogramma voor alle leeftijden. En: met een uitstekend restaurant!

Parc la Clusure ligt verscholen in een bosrijk heuvellandschap, op vier uur tijden vanaf Midden-Nederland, aan een rustig kabbelend riviertje de l’Homme en vlakbij de dorpjes Rochefort (bekend om z’n trappistenbier) en Saint Hubert. De camping heeft prima sanitair, een supermarktje, een toprestaurant met lokale specialiteiten en een gezellige bruine kroeg waar je Belgische biertjes kunt proeven. Op de camping is een zwembad met bikinibar en een sixties bistro waar je frietjes, pizza’s en bijvoorbeeld hotdogs kunt bestellen – ook om af te halen. De camping staat bekend om z’n animatieprogramma voor alle leeftijden én om het uitgebreide outdoorprogramma (van B-adventure) voor de oudere jeugd, met mountainbiketochten, abseilen, boogschieten en nog veel meer. De camping telt zo’n 300 staanplaatsen en er zijn diverse soorten huuraccommodaties beschikbaar.

Daarnaast zijn er diverse sportfaciliteiten, zoals een voetbalveld en bijvoorbeeld beachvolleybal. Een bijzondere activiteit is de Ardennen Rangers, waar kinderen kennismaken met bijvorbeeld spoorzoekenin het bos en huttenbouwen. Voor pubers zijn de kampvuuravonden heel bijzonder en… de spooktochten die elk seizoen een paar keer worden georganiseerd en waarbij ook de ouders een actieve rol krijgen toebedeeld. E camping organiseert in het hoogseizoen diverse excursies. Leuk uitje: de Grotten van Han (10km), waar je ook speleologietochten kunt boeken.

Parc La Clusure
Chemin de la Clusure 30
B-6927 Bure (Belgsiche Ardennen)
www.parclaclusure.be