KampeerTV is vanaf 28 januari iedere zondag om 17.30 uur te zien bij RTL 4. Herhalingen zijn op maandag om 16:00 uur en op zaterdag om 11.00 uur bij RTL4.

Tropical islands

//Tropical islands
Tropical islands 2018-01-23T15:42:49+00:00

Project Description

Tropisch paradijs midden in Europa

Strand, palmen regenwoud en lagune in het hart van Europa. Geen afmattende vliegreis door de diverse tijdzones, maar een ontspannen rit met de caravan of in de camper richting Berlijn. Op steenworpafstand van deze trendy Duitse hoofdstad – altijd een bezoek waard – ligt langs de A13 (Berlijn-Dresden) Tropical Islands.

Een tropisch paradijs op een plek, midden in de Spreewald, waar je je hart kunt ophalen en je ogen uitkijkt. Een plek om te ontspannen en te genieten voor jong en oud. Vol avontuur en tropische flair. Dat is Tropical Islands.

Eigen camping
Vanaf de luxe camping op een kwartiertje wandelen van de enorme hal (360 meter lang, 110 meter hoog en 200 meter breed) of een twee minuten durend ritje met de shuttlebus ben je in een omgeving die je kent van de ansichtkaarten en reisbrochures over Zuidoost-Azië of van het Caribische gebied. Direct aan die gigantische hal verbonden ligt het buitengebied Amazonia. Het hele jaar door waterplezier omdat de bruisende Whitewater River (Duitslands langste wildwater rivier) altijd een temperatuur van 30 graden heeft, evenals de vele verschillende pools, die verbonden zijn met de rivier.

Ontspanning en wellness
Alles bij elkaar een tien voetbalvelden groot tropisch paradijs. Naast de Zuidzee met een 200 meter lang strand, een regenwoud met een schitterende lagune, Duitslands hoogste waterglijbaan en de Tropino Kinderclub voor de allerkleinsten biedt Tropical Islands zoveel meer. Zoals de 13 restaurants, bars en lounges, die zijn gesitueerd in de authentieke tropische en koloniale woningbouw in de grote hal. Maar liefst zeven verschillende saunalandschappen ontdek je in Tropical Islands, met massageruimtes voor pure ontspanning en wellness. Die authentieke behuizing is voor een deel als hotel ingericht en maakt onderdeel uit van de 2.000 bedden in totaal die voor gasten beschikbaar zijn.

Ook met de trein
Reis je met uw gezin liever met de trein en verblijft u graag in een van onze mobilhomes, naturehomes in de bossen direct naast de camping? Dat kan ook. Je koopt op een van de grote stations in Nederland een retourtje ‘Tropical Islands’ en reist met de NS en de Bundesbahn via Berlijn naar het eigen station van Tropical Islands. De shuttlebus naar het paradijs staat al te wachten.

Camping Tropical Islands
Tropical-Islands-Allee 1
DE-15910 Krausnick
www.tropical-islands.de/nl