KampeerTV is vanaf 28 januari iedere zondag om 17.30 uur te zien bij RTL 4. Herhalingen zijn op maandag om 16:00 uur en op zaterdag om 11.00 uur bij RTL4.

Camping Laguna – Catalonië – Spanje

//Camping Laguna – Catalonië – Spanje
Camping Laguna – Catalonië – Spanje 2018-01-26T13:30:30+00:00

Project Description

Camping Laguna

Zon, zee, zaligheid: dat vind je op camping Laguna, aan de goudgele stranden van de Costa Brava in Catalonië. En of dat niet genoeg is: je kampeert vlakbij natuurgebied Aiguamolls de L’Emporda.

Camping Laguna ligt direct aan zee, met een fraai zandstrand voor de deur. Daar kun je lekker zonnen of actief aan de slag bij de surf- en zeilschool. En vergeet dan niet om af en toe ’n drankje te scoren bij de strandbar. De camping heeft zo’n 800 kampeerplekken en is parkachtig aangelegd, met mooie staplaatsen rond de twee visvijvers die het hart vormen van het kampeerterrein. Pal naast de camping mondt de rivier Muga uit in zee – langs de rivier zijn ook mooie plekken voor je caravan, tent of vouwwagen. Maar wees er vroeg bij met reserveren, want de plekken aan de rivier en aan het strand zijn natuurlijk het eerste gereserveerd.

De camping organiseert dagelijks activiteiten, excursies en workshops. Er is een restaurant met terras, waar je lekkere lokale specialiteiten kunt uitproberen en in het hoogseizoen is er zelfs een dokterspost – wel zo’n veilig gevoel. Camping Laguna beschikt over diverse zwembaden waarvan er eentje in voor- en naseizoen verwarmd wordt door zonne-energie die in de zomer wordt gewonnen. Voor de jeugd is er verder een dagelijkse animatieprogramma voor alle leeftijden. Tip: ga ‘ns lekker paardrijden! Mooie dagtochten boek je via de campingreceptie.

Camping Laguna
Platja Can Turies S/N
E-17486 Empuriabrava (Girona)
www.campinglaguna.com