KampeerTV is vanaf 28 januari iedere zondag om 17.30 uur te zien bij RTL 4. Herhalingen zijn op maandag om 16:00 uur en op zaterdag om 11.00 uur bij RTL4.

Camping Campofelice, Zwitserland

//Camping Campofelice, Zwitserland
Camping Campofelice, Zwitserland 2018-01-22T13:00:58+00:00

Project Description

Camping Campofelice

De eerste aflevering van KampeerTV starten we op Camping Campofelice in Zwitserland. De camping ligt tussen de bergen, pal aan het Lago Maggiore, op een steenworp afstand van Italië.

De camping ligt in de regio Ticino, op twee kilometer van het plaatsje Tenero en vlakbij de monding van de Verzasca-rivier. De camping telt zo’n 800 kampeerplekken waar je prima met je eigen kampeermiddelen kunt staan. Ook zijn er plekken voor campers en voor tenten is er een apart veldje. Op de meeste plekken zorgen bomen voor veel schaduw. Beschik je niet over een eigen tent, vouwwagen of caravan, dan kun je terecht in een van de huuraccommodaties op de camping. Het sanitair -verdeeld over maar liefst zes gebouwen – is uitstekend en er is een overdekte ruimte waar kinderen hun hart op kunnen halen.. In het hoogseizoen is er een animatieprogramma met dagelijkse activiteiten. Honden zijn niet toegestaan op camping Campofelice. Door de ligging – pal aan het meer – is de camping met name geschikt voor waterliefhebbers. Zwemmen, kanoën, zeilen en natuurlijk zwemmen. In het water liggen grote opblaasfiguren waar je vanaf kunt springen. De camping beschkt bovendien over een eigen haventje – ook handig als je zelf een bootje meeneemt. Aan de rivier is een ligweide en aan het meer een flink zandsterand om lekker te zonnebaden. De camping beschkt over een klein supermarktje, een restaurant (ook afhaalmaaltijden) en je kunt er tennissen, voetballen en diverse andere sporten uitoefenen.

Camping Campofelice
Valle alle Brere 7
CH-6598 Tenero
www.campofelice.ch