KampeerTV is vanaf 28 januari iedere zondag om 17.30 uur te zien bij RTL 4. Herhalingen zijn op maandag om 16:00 uur en op zaterdag om 11.00 uur bij RTL4.

Ferienpark Teutoburgerwald – Teutoburgerwald – Duitsland

//Ferienpark Teutoburgerwald – Teutoburgerwald – Duitsland
Ferienpark Teutoburgerwald – Teutoburgerwald – Duitsland 2018-01-22T13:19:36+00:00

Project Description

Ferienpark Teutoburgerwald

Ferienpark Teutoburgerwald ligt op loopafstand van het gezellige plaatsje Barntrup, in de beboste heuvels van het Teutoburgerwald. De camping ligt op zo’n 200 kilometer van de Nederlandse grens, perfect voor de vakantie of een lekker weekendje weg.

Het is een gezellige, kleine familiecamping met Nederlandse leiding. Er is een gemoedelijke huiskamer ingericht in een tent op het centrale veldje van de camping. Hier kun je drankjes kopen, je kunt hier gratis internetten of met een kop koffie gezellig kletsen met medekampeerders. Bijzonder is het sanitair op camping Teutoburgerwald, dat van alle gemakken is voorzien, tot en met familiebadkamers. Op het terrein zijn enkele stacaravans te huur, maar ook luxe, compleet ingerichte glampingtenten. In het hoogseizoen is er Nederlandse en Duitstalige animatie.

De camping ligt direct aan het Dingelstedtpfad, een 106 kilometer lange wandelroute door het prachtige achterland van Nordlippe. Mooie fietstochten zijn in de omgeving mogelijk, maar ook ruige mountainbiketochten in de omgeving. Leuke uitstapjes zijn naar de steden rond de camping, zoals Detmols en Hameln – wereldberoemd door de sage van de rattenvanger van Hameln. In juli/augustus zijn hierover op de zondagen gratis theatervoorstellingen in de openlucht. Leuk voor het hele gezin!

Ferienpark Teutoburgerwald
Badeanstaltsweg 4
D-32683 Barntrup (Duitsland)
www.ferienparkteutoburgerwald.eu