KampeerTV is vanaf 28 januari iedere zondag om 17.30 uur te zien bij RTL 4. Herhalingen zijn op maandag om 16:00 uur en op zaterdag om 11.00 uur bij RTL4.

Rico Recreatie & CaravanenCamperhuren.nl

//Rico Recreatie & CaravanenCamperhuren.nl
Rico Recreatie & CaravanenCamperhuren.nl 2018-01-26T14:39:25+00:00

Project Description

Rico Recreatie & CaravanenCamperhuren.nl

  • Iedere openingsdag een wisseldag.
  • Het voordeel van huren bij Rico is de eigen werkplaats! 
  • Al 25 jaar goed bekend als verkoper van caravans en campers.
  • Nieuwste campers van Dethleffs en Carado.
  • Nieuwste caravans van LMC.
  • Jonge occasions van alle merken.
  • Ex-verhuur wagens beschikbaar voor aantrekkelijke prijzen.
  • Iedere bezoeker wordt hartelijk ontvangen en ruimschoots voorzien van de gewenste informatie.

Bij de meeste verhuur aanbieders van caravan en camper vakanties begint je vakantie op de vrijdag of zaterdag, in verband met de wisseldagen. Maar als woensdag je laatste werkdag is, wil je natuurlijk niet wachten tot je zaterdag op reis kunt. Rico Recreatie begrijpt dat, vandaar dat iedere openingsdag een wisseldag is! Op de maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag of zaterdag kunt je met elke gewenste caravan of camper op pad!

Als je van een particulier een caravan of camper huurt, dan weet je niet hoe deze onderhouden is. Hebben er eigenlijk wel vakmensen gesleuteld? Kun je met een gerust hart op pad? Het voordeel van huren bij Rico is de eigen werkplaats! De meeste caravans en campers zijn ingekocht vanaf de fabriek en worden door eigen professionals onderhouden. Duur? Je bepaalt zelf hoeveel je wilt uitgeven aan je vakantie door te kiezen binnen de series. De caravans en campers die al een aantal jaren bij Rico rijden – en dus iets meer op de teller hebben – vallen binnen de Basic-serie. Prima onderhouden en nog steeds jong. Als je met een nieuwer model wilt reizen, dan kies je voor de Comfort-serie . En wanneer je met de meest luxe camper op pad wilt, dan kies je voor de Premium-serie.

Verkoop
Rico Recreatie staat al 25 jaar goed bekend als verkoper van caravans en campers! Door de scherpe inkoopprijs bij de fabrikant leveren zij de nieuwste campers van Dethleffs en Carado en de nieuwste caravans van LMC, voor hele voordelige prijzen. Daarnaast kom je bij Rico jonge occasions tegen van alle merken. Bovendien: aan het eind van ieder verhuurseizoen komen er ook diverse ex-verhuur wagens beschikbaar voor aantrekkelijke prijzen. Die kans hebben al vele kampeerliefhebbers aangegrepen en doordat Rico Recreatie deze actie al een aantal jaren voert, worden de caravans en campers halverwege het seizoen al gekocht. Daarnaast verkoopt Rico ook caravans en campers die niet in de verhuur zijn geweest.

Rico heeft twee vestigingen in Nederland, in Gieten (Drenthe) en in Loenen aan de Vecht (bij Schiphol). Goed bereikbaar dus, voor iedereen. Een afspraak maken is niet nodig, iedere bezoeker wordt hartelijk ontvangen en ruimschoots voorzien van de gewenste informatie. Een afspraak maken kan natuurlijk wel: de caravan of camper waarin je geïnteresseerd bent, wordt dan voor je klaargezet zodat je alle tijd hebt om uitgebreid te kijken of het wat voor je is.

Meer informatie: Caravanencamperhuren.nl of Ricorecreatie.nl