KampeerTV is vanaf 28 januari iedere zondag om 17.30 uur te zien bij RTL 4. Herhalingen zijn op maandag om 16:00 uur en op zaterdag om 11.00 uur bij RTL4.

Paul Camper

Paul Camper 2018-01-10T10:07:55+00:00

Project Description

Verdien geld met je camper en deel met anderen

Je hebt een eigen camper waarmee je ieder jaar een paar weken op vakantie gaat. Maar de rest van de tijd staat je trouwe reisgenoot in de garage. Door je camper te delen via PaulCamper kun je de hoge kosten voor je camper reduceren. Zo kost je camperpassie minder geld en blijft er extra over voor meer vakanties. Paulcamper helpt je aardige en betrouwbare huurders te vinden.

Het verhuren van je camper bij PaulCamper is met een paar stappen mogelijk: je maakt een camperprofiel aan en legt je huurprijs en de beschikbaarheid vast. Je kunt al bijna direct huuraanvragen ontvangen. Een aanvraag voor je camper is niet bindend: je hebt de mogelijkheid de huurder eerst persoonlijk te leren kennen. Zijn de reisplannen besproken en heb je een goed gevoel? Dan stuur je de huurder een aanbod. Als de huurder je aanbod accepteert, is je camper definitief geboekt.

Je hoeft je bij het verhuren van je camper via PaulCamper geen zorgen te maken over de veiligheid van je camper. Door de speciale aanvullende verzekeringsmodule is je voertuig tijdens de particuliere verhuur automatisch verzekerd. De particuliere voertuigverzekering blijft hierbij ongemoeid. De aanvullende verzekering omvat een WA-, WAplus en een allrisk dekking, aangevuld met een 24/7 pechhulp voor Europa.

Meer informatie vind je hier.