Project Description

Oerdegelijke caravantrekker

Subaru bouwt al jaren oerdegelijke en veilige auto’s die uitstekend met een caravan uit de voeten kunnen. Modellen als de Forester, Outback en Subaru XV zijn vaak te zien op campings en als trekauto’s. Hun populariteit onder kampeerders en caravanners laat zich eenvoudig verklaren. Subaru’s zijn goede trekauto’s dankzij standaard vierwielaandrijving die altijd optimale grip biedt, ongeacht de ondergrond. Dus ook op een zompig campingveld.

Slimme techniek is bij Subaru minstens zo belangrijk als een veelzijdig in te richten interieur. Daarnaast levert de standaard CVT-Lineartronic automaat ook een belangrijke bijdrage aan de populariteit van Subaru als trekauto. De versnellingsbak wordt niet beperkt door een vast aantal versnelling, hij zoekt altijd het meest optimale motortoerental op, afhankelijk van de belasting. Zo wordt de caravan met maximale kracht en minimale inspanning voortgetrokken. Over trekken gesproken, de net vernieuwde Subaru XV mag 1.400 kilogram trekken, de Forester en Outback kunnen zelfs met een caravan tot 2.000 kilogram op pad.

EyeSight
Goeie trekkers dus, en zeer veilig bovendien, die Forester, XV en Outback. Dat blijkt ook uit onafhankelijke tests: steeds halen ze de hoogste scores in botsproeven en behoren zij tot de veiligste personenauto’s in hun klasse. De modellen presteren goed dankzij onder meer EyeSight, een systeem met twee camera’s, dat werkt als een extra paar ogen voor de bestuurder. Ziet EyeSight gevaar, dan grijpt het in om schade te voorkomen. Naast veiligheid is betrouwbaarheid ook een typische Subaru-eigenschap. Uit onderzoek blijkt dat 96% van de Subaru’s die tien jaar geleden op de weg kwamen, nog steeds probleemloos rondrijden. Kilometrages van 400.000 kilometer of meer zijn daarbij geen uitzondering. Subaru biedt ideale eigenschappen voor veilige en aangename vakanties, ongeacht de bestemming. Er is al een nieuwe Subaru met vierwielaandrijving, automaat en EyeSight vanaf € 29.995.

Voor meer informatie: Subaru