KampeerTV is vanaf 28 januari iedere zondag om 17.30 uur te zien bij RTL 4. Herhalingen zijn op maandag om 16:00 uur en op zaterdag om 11.00 uur bij RTL4.

Camp to Go

Camp to Go 2018-01-17T08:30:54+00:00

Project Description

Ontdek de vrijheid 

Grassprieten tussen je tenen, met een spannend boek onder de luifel of genieten van je eigen kinderen in het zwembad: kampeerders kunnen je haarfijn vertellen waarom ze er met hun tent, vouwwagen, caravan of camper op uittrekken. Die passie vind je terug in Camp-to-Go: de website vóór en dóór kampeerders. Ontdek de vrijheid!

 Een caravan, camper, vouwwagen of tent maakt je uitermate flexibel tijdens je vakantie. Je kunt op je gemak de omgeving verkennen en na een paar dagen verkassen naar de volgende vakantieregio. Of als de zon het ‘ns laat afweten: met een uurtje inpakken ben je alweer op weg naar een zonniger bestemming. En voor kinderen is kamperen ideaal: de kleintjes hebben al vrienden gemaakt voordat je de laatste haring in de grond hebt geslagen.

Alles over kamperen
Kamperen is weer helemaal hip: de verkoopcijfers van nieuwe caravans zitten flink in de lift en de verkoop van nieuwe campers groeide vorig jaar met maar liefst 22 procent! Heerlijk toeren over de mooiste wegen van Europa – dat moet je een keer geprobeerd hebben!

Op Camp-to-Go.nl vind je alles over kamperen. Zoals de regeltjes over het B-rijbewijs, rijden met de caravan, kampeerbestemmingen, leuke evenementen tijdens je vakantie maar bijvoorbeeld ook de voor- en nadelen van de verschillende typen campers en caravans. Al die informatie vind je op Camp-to-go.nl: een handige en overzichtelijke website, waarop je bovendien blogs kunt lezen met tips&tricks en kampeerervaringen.

Meer informatie vind je hier.