KampeerTV is vanaf 28 januari iedere zondag om 17.30 uur te zien bij RTL 4. Herhalingen zijn op maandag om 16:00 uur en op zaterdag om 11.00 uur bij RTL4.

Win een week Subaru Forester met een Adria-caravan

/Win een week Subaru Forester met een Adria-caravan
Win een week Subaru Forester met een Adria-caravan 2018-01-22T16:32:22+00:00

Win een week Subaru Forester met een Adria-caravan

Subaru is ook dit jaar weer betrokken bij de 13 weken durende serie van KampeerTV op RTL 4. En U kunt daar van profiteren en een prachtige prijs winnen. Kampeer TV stelt samen met Subaru een hele week een prachtige Subaru Forester met een luxueuze Adria-caravan ter beschikking. Als u de gelukkige winnaar bent, kunt u ervaren waarom Subaru’s zo geliefd zijn als trekauto. En waar u en uw Subaru ook uitkomt, de Forester brengt u er veilig en comfortabel heen dankzij de standaard permanente vierwielaandrijving en automatische transmissie.
De prijswinnaar wordt via de facebook-pagina van KampeerTV en Subaru Nederland bekend gemaakt. Houd de pagina’s in de gaten.

Meer informatie: www.subaru.com

Inschrijving prijsvraag KampeerTV 2018

Ja, ik wil deelnemen en kans maken op een van de kampeerprijzen! Ik ga akkoord met de actievoorwaarden en geef hierbij toestemming om op de hoogte te blijven van KampeerTV en camperscaravans.nl door mij in te schrijven voor de nieuwsbrief.