Win een minivakantie met een WEINSBERG camper*
van Van der Vliet Recreatie!

Een hele week genieten in een WEINSBERG camper. Ben jij de gelukkige? Doe mee!

Wij van WEINSBERG zijn ervan overtuigd: voor een geweldige vakantie is meer nodig dan een sterk merk: Je hebt een betrouwbare begeleider nodig, een goede vriend – eentje, die samen met jou de wereld verkent! Al meer dan 45 jaar staan wij met onze ervaring, betrokkenheid en enthousiasme voor je klaar.
Ons doel: met een perfecte prijs‐prestatieverhouding jouw droom van vrijheid verwezenlijken. Daarom maken wij voertuigen, die exact aan jouw wensen voldoen: ze zijn chic, robuust en betaalbaar. Ze zijn flexibel, betrouwbaar en gezinsvriendelijk. Ze zijn gewoon, realistisch en uniek. Zij maken je vakantie tot iets speciaals.

Van der Vliet Recreatie – de eerste stap naar een onbezorgde kampeervakantie.

Verkoop en verhuur van caravans, campers en vouwwagens, onderhoud en reparatie, schadeherstel,  kampeersupermarkt, stalling, gasvulstation. Volop gratis parkeergelegenheid. Dealer van Weinsberg, LMC, Camp-let.

Inschrijving prijsvraag KampeerTV 2018

Ja, ik wil deelnemen en kans maken op een van de kampeerprijzen! Ik ga akkoord met de actievoorwaarden en geef hierbij toestemming om op de hoogte te blijven van KampeerTV en camperscaravans.nl door mij in te schrijven voor de nieuwsbrief.

* Voorwaarden week camperhuur:
Het betreft de overname van de kosten voor een week (7 dagen) camperhuur / Dag van afhalen en retourbrengen is afhankelijk van de verhuurvoorwaarden van van der Vliet Recreatie. / Prijs dient afgenomen te zijn voor 31.12.2018 / Gewonnen prijs is niet overdraagbaar en kan niet ingewisseld worden tegen geld / Onbeperkte kilometers / Borg: Euro 1000,- / Eigen risico per gebeurtenis: Euro 1000,- / Schade door nalatigheid/eigen schuld wordt ingehouden van de borg / Verkeersboetes worden doorberekend of ingehouden van de borg / Brandstofgebruik voor eigen kosten / Overnachtingskosten (campings), verbruikskosten (gas, toiletvloeistoffen en overige) zijn voor eigen kosten / De winnaar dient de binnen- en buitenkant van de camper schoon terug te brengen, anders worden schoonmaakkosten (€ 150,-) berekend of ingehouden van de borg / Bestuurders mogen niet jonger zijn dan 25 jaar en dienen minstens 3 jaar in het bezit te zijn van een geldig Nederlands B-rijbewijs / Van der Vliet recreatie is gerechtigd een ander vergelijkbaar model in te zetten, die afwijkt van de gebruikte afbeelding ter publiciteit.