KampeerTV is vanaf 28 januari iedere zondag om 17.30 uur te zien bij RTL 4. Herhalingen zijn op maandag om 16:00 uur en op zaterdag om 11.00 uur bij RTL4.
ACSI 2018-01-17T08:32:34+00:00

Project Description

Al meer dan 50 jaar
ACSI gidst je naar de juiste camping

Ben je op zoek naar een leuke camping? Of wil je inspiratie opdoen voor je volgende kampeervakantie? Dan staat ACSI voor je klaar. Met onder meer de handige kampeergidsen, campingapps en de Camping Crad waarmee je voordelig kampeert op honderden campings in Europa.

ACSI is dé campingspecialist van Europa en helpt kampeerders al meer dan vijftig jaar om de mooiste campings in Europa te vinden. ACSI stuurt jaarlijks ruim 300 inspecteurs op pad voor de campinginspecties. Zij controleren de campings aan de hand van een lijst met 200 aandachtspunten. Alleen de goedgekeurde campings halen het tot in de ACSI producten.  Zo weet je zeker dat je goed staat!

Apps en kortingskaart
Voor iedere kampeerder biedt ACSI een product. Zo zijn er gidsen speciaal gericht op Frankrijk, Zuid-Europa en de Benelux. Ook is er een speciale gids voor mensen die van kleinschalige campings houden en er is een speciale kortingskaart voor kamperen in het laagseizoen. Als aanvulling op de gidsen heeft ACSI drie handige campingapps: de CampingCard ACSI-app voor gebruikers van de kortingskaart, de ACSI Campings Europa-app met diverse landenpakketten en de ACSI Klein & Fijn Kamperen-app met kleine campings.

Glampinglodges
Ook kun je met ACSI mee op georganiseerde kampeerreizen, en beschik je niet zelf over een eigen caravan of camper, dan kun je een van de eigen ontwikkelde glampingaccommodaties (SunLodges) huren op topcampings. Daarnaast blijf je op de hoogte van het laatste kampeernieuws dankzij ACSI FreeLife, hét magazine voor de kampeerder.

Meer te weten komen over de producten van ACSI? Ga naar de ACSI Webshop.