Campings

Woferlgut

Sportcamping Woferlgut ligt vlakbij Zell-am-See in het Salzburgerland. De camping ligt landelijk en rustig aan een privémeer.

De camping wordt omgeven door bergen en biedt activiteiten aan voor iedereen. Er is veel te doen voor sportliefhebbers. De camping heeft een eigen zwemmeer, een zwembad, midgetgolf, een fitnessruimte en na een sportief dagje in de bergen kun je heerlijk relaxen in de sauna. De nationale sport in de Salzburgse natuur is uiteraard wandelen. Vanaf de camping worden er dan ook wekelijks wandel- en fietstochten georganiseerd. Er is ook aan de kleine campinggast gedacht. Zo beschikt de camping over gratis kinderopvang, een indoor kinderland en worden er kinderfilms gedraaid in de Piratenschip-kinderbios.

In de omgeving ligt onder andere het Wild & Freizeitpark Ferleiten, waar je meer dan 200 dieren uit de Alpen kunt bewonderen. Het park ligt in een vallei in Oostenrijk. Naast dieren zijn er ook diverse attracties. Verder kun je een bezoekje brengen aan de Krimmler watervallen, één van de meest populaire attracties van Oostenrijk.

Meer informatie: Sportcamping Woferlgut