Campings

Vakantiepark De Twee Bruggen

Vakantiepark De Twee Bruggen is gelegen in Winterswijk in de provincie Gelderland. De camping bestaat uit verschillende ruim opgezette kampeervelden midden in de natuur.

De comfortplaatsen zijn voorzien van 10 ampère stroom, water, riolering en een tv aansluiting. De comfort XL plaatsen zijn  van 16 ampère stroom, water, riolering en een tv aansluiting. De supercomfortplaatsen zijn daarnaast nog voorzien van privé sanitair. Het is ook mogelijk om een stacaravan, lodgetent, comfortabele bungalow, mobile met centrale verwarming of een chaletboerderij met sauna te huren.

Het vakantiepark biedt alle faciliteiten en mogelijkheden voor een comfortabele en luxe vakantie. Zo heeft de camping een openlucht zwembad, sauna, animatieteam, zandspeeltuin, bowling en fiets- en skelterverhuur.

In de omgeving kun je genieten van het landschap van de Achterhoek. Fietsliefhebbers kunnen onder andere landgoederen, boerderijen, zandpaden, buurtschappen, theetuinen en wijngoederen ontdekken. Bredevoort kent vele historische stadjes, waarvan Bredevoort er één van is. Met oude vestingwerken, een stadsgracht en bastion is een bezoek aan Bredevoort zeker de moeite waard. Daarnaast ligt attractiepark Movie Park Germany in de buurt.

Meer informatie: De Twee Bruggen