Campings

Vakantiepark De Reebok

Vakantiepark De Reebok ligt in het Groenewoud Woud, in het hart van Brabant, tussen de steden ‘s-Hertogenbosch, Tilburg en Eindhoven. Het Vakantiepark is omringd door de Oisterwijkse bossen en vennen  in een uitgestrekt heide gebied en tegen Natuurreservaat De Kampina.

Vakantiegasten genieten volop van de ongerepte natuur, direct buiten het park wandel je over wildroosters het natuurgebied in, waar reeën en wilde paarden grazen. Het bedrijf werkt nauw samen met Natuur Monumenten,  en waarderen, respecteren dan ook dat zij te gast mogen zijn in de natuur. Om dieren in hun natuurlijke omgeving te zien hoef je de camping niet af. Dartelende konijntjes, watervlugge eekhoorntjes en ijverige spechten zijn onze vaste gasten.

De royale en open comfortplaatsen van 100 – 150 m² zijn omsloten met bomen, hagen, veel Rododendrons en Hortensia. De kampeerplaatsen zijn uitgerust met 16 ampère elektra, water- en rioolaansluiting en CAI. Rust en ruimte, gaat samen met kwaliteit en comfort. Het verblijf op De Reebok is gemoedelijk en aangenaam. Je kampeert midden in het woud. Hier hoor je de vogels nog fluiten!

Naast ruime comfortplaatsen beschikt het vakantiepark ook over een kampeerweide welke geschikt is voor families en gezelschappen. Indien je niet over een eigen kampeermiddel biedt Vakantiepark de Reebok diverse verhuuraccommodaties. Zoals een trekkershut een camplodge, diverse chalets, boshuizen en tenten.

Meer informatie: Vakantiepark De Reebok