Campings

Strandpark De Zeeuwse Kust

Strandpark De Zeeuwse Kust ligt op slechts 250 meter van het Noordzee strand in Renesse.

De camping heeft 168 toeristische comfortplaatsen, waar je met jouw eigen kampeermiddel kunt genieten van een heerlijke vakantie. De comfortplaatsen zijn ruim opgezette kampeerplaatsen die van elkaar gescheiden worden door beplanting. Alle comfortplaatsen beschikken over 16 ampere stroom, water, CAI aansluiting en gratis WiFi. De comfort plus plaatsen beschikken over dezelfde faciliteiten en hebben als extra een eigen douche, wastafel en toilet op de plaats. De camping heeft 62 verharde camperplaatsen die op 1,5 km afstand liggen van de Brouwersdam. De plaatsen veriëren van 5 tot 11 meter en zijn voorzien van een schelpenpaadje waar je de camper kunt parkeren. Bij de camperplaatsen is een apart toiletgebouw en een speeltuin voor de kinderen. Het is ook mogelijk om een chalet, strandlodge, jutter of duinhus te huren.

Op Strandpark De Zeeuwse Kust vind je verschillende binnen- en buitenfaciliteiten voor jong en oud. Tijdens het hoogseizoen en in (school)vakantie biedt het animatieteam activiteiten aan. Daarnaast kunnen de kinderen zich vermaken in de indoor- en outdoor speeltuinen. Strand Café DOK biedt seizoensgebonden producten aan. Daarnaast kun je hier een drankje nuttigen rond de openhaard of op het zonnige terras. Vanuit het Strand Café Dok heb je uitzicht op het zwembad, waar de kinderen zich kunnen vermaken. Verder is er een tennisbaan, een midgetgolfbaan en een voetbalveld. In de Wellness, met twee sauna’s, een infraroodcabine en een whirlpool, kun je helemaal tot rust komen. De camping beschikt ook over een mini-markt, waar je terecht kunt voor verse broodjes, de dagelijkse krant of verse jus.

De camping ligt op een prachtige locatie, aan de voet van de duinen van Renesse op het mooie Schouwen Duiveland in Zeeland. Er zijn verschillende activiteiten te doen in de omgeving van de camping. De camping werkt nauw samen met de ZeelandPas. Deze pas geeft in de hele provincie voordelen op het gebied van actieve bezigheden, cultuur, culinair en wellness. Zo kun je kosteloos gebruik maken van enkele busverbindingen naar onder andere Zierikzee, Middelburg en Neeltje Jans. Daarnaast krijg je korting op de entree voor het Watersnoodmuseum en het Klimbos in Zierikzee.

Meer informatie: Standpark De Zeeuwse Kust