Campings

Sprookjescamping

Sprookjescamping ligt in Hardenberg in het Overijsselse Vechtdal. Op de camping kun je kamperen op het groene terrein vol elfjes, draken en kikkers.

De kampeerplaatsen zijn minimaal 100 m2 en zijn voorzien van elektra. De comfortplaatsen hebben daarnaast een eigen watertappunt en vuilwaterafvoer. Het is ook mogelijk om een vakantiehuis, tourcaravan, trekkershut, tent of Sprookjeskota te huren.

De camping heeft veel faciliteiten die onbeperkt toegankelijk zijn. Voor de kinderen zijn er twee grote speeltuinen, vooraan de camping, zijn er op elk veld een speeltuin te vinden. Voor een buffet of een maaltijd kun je terecht bij de Kasteelkeuken. Daarnaast is er het hele kampeerseizoen een professioneel recreatieprogramma en dagelijks een theatershow. Het recreatieprogramma is afgestemd op kinderen tot en met 11 jaar en hun (groot)ouders, geheel in sprookjessfeer. Verder zijn er een aantal waterspeelparadijzen en de Sprokkeplaats. Op een steenworp afstand bevindt zich het strandmeer de Oldemeijer met een zandstrand en aan de camping grenst een volle visvijver waar je met een bootje op kunt.

In de omgeving van de camping is van alles te doen. Op een steenworp afstand vind je onder andere Total Outdoor met allerlei activiteiten, als quadrijden, mountainbiken, klimmen, kanovaren en paintballen. In de omgeving van Hardenberg is er op sport-, natuur-, en cultuurgebied genoeg te beleven. Zo ligt de zandverstuiving De Rheezerbelten om de hoek en kunnen shopliefhebbers kunnen maandagochtend naar de plaatselijke markt. Je kunt hier ook wandelen en fietsen. Met het uitgebreide fiets- en wandel routenetwerk kun je zelf de mooiste routes samenstellen. Verder liggen Dierenpark Emmen, Plopsa Indoor, Avonturenpark Hellendoorn en Attractiepark Slagharen in de buurt.

Meer informatie: Sprookjescamping