Campings

Recreatiepark TerSpegelt

Recreatiepark TerSpegelt in Eersel biedt je een mix van kampeerplaatsen en luxe huuraccomodaties met drie recreatieplassen, vele unieke activiteiten en een gastvrije sfeer.  

TerSpegelt is een 5-sterren vakantiepark met de titel ‘ANWB camping van het jaar 2015’. Liefhebbers van kamperen kunnen hun hart ophalen bij Recreatiepark TerSpegelt in Brabant. Je kunt er terecht met je eigen tent of caravan en hebt het type kampeerplaats voor het uitkiezen. Van een kampeerplaats op een kinderveld tot een ruime plaats gelegen aan het water, inclusief privé sanitaire voorzieningen. Voor iedere kampeerwens en voor ieder budget vinden we een vakantie op maat. De camping heeft 500 toeristische kampeerplaatsen en 314 seizoensplaatsen. De verschillende kampeerplaatsen op de camping zijn ingedeeld in kleinschalige kampeervelden. De basisplaatsen zijn ca 80 m2 en zijn voorzien van stroom en heeft een watertappunt op het veld. Alle comfort- en luxe plaatsen zijn ca. 100 m2 en zijn voorzien van stroom, water aan- en afvoer en een CAI-aansluiting. Daarnaast zijn er ook nog plaatsen met privé sanitair. Een groot aantal plaatsen ligt direct aan het water en heeft uitzicht op de recreatieplassen.

Voor gasten die zichzelf willen trakteren op luxe, is er keuze uit tachtig huuraccommodaties. Je kunt kiezen uit diverse soorten: van chalet tot een vakantievilla tot een luxe lodge. De WaterLodge en LakeViewLodge zijn splinternieuwe accommodaties. De unieke ligging en het mooie uitzicht op het water laat je genieten met een hoofdletter ‘G’.

Bij Recreatiepark TerSpegelt worden stoere tieners volledig op hun wenken bediend. Op de grote recreatieplas kunnen zij bandraften achter een speedboot, zichzelf laten lanceren vanaf een groot opblaaskussen en tokkelen boven het water. Voor jong én oud is er dan ook nog het SterrenStrand. Weer of geen weer: dit unieke, overdekte zwemparadijs staat elke dag garant voor waterpret. Zwemmen, bubbelen, glijden, kliederen en klimmen, niets is te gek. En wie maakt de meeste snelheid op de glijbaan? Daag elkaar uit met de speedtest! Maar dat is nog niet alles. Met een uitgebreid recreatieprogramma, speeltuin en knutselzolder is ook aan de kleintjes gedacht. Aangezien Recreatiepark TerSpegelt aan het grensgebied bij België ligt, tegenover Natuurpoort TerSpegelt, kijk je ook buiten het park je ogen uit in de prachtige natuur.

Niet alleen op de camping, maar ook in de omgeving is er van alles te doen. Het park ligt in het zuidoosten van Brabant, een gedeelte wat zich kenmerkt door de ligging in de buurt van vele attractieparken. Zo kun je een dagje naar de Efteling, Safaripark en Speelland De Beekse Bergen, Bobbejaanland, Toverland of Plopsa Indoor Hasselt. Tevens ligt het park in een gebied met veel bezienswaardigheden. Zo kun je onder andere naar ’t Geitenboerke, Kaasboerderij De Ruurhoeve, museum de Achte Zaligheden of Kijk- en speelboerderij ’t Rundal. Ook fiets- en wandelliefhebbers zitten hier goed. Zuid-Oost Brabant en de Brabantse Kempen staan bekend om hun vele wandel- en fietsroutes.

Holland Topcampings zijn acht unieke 5-sterren campings verspreid door heel Nederland. Dankzij de ingrediënten gastvrijheid, kwaliteit en het ultieme buitenleven smaakt een vakantie bij Holland TopCampings naar meer! Kamperen of luxe overnachten, genieten van de natuur, zwemplezier en een glimlach op ieders gezicht. Holland Topcampings biedt je garantie op een topvakantie, alle campings hebben minimaal 5 sterren, een uitgebreid recreatieprogramma en luxe verhuuraccommodaties. Niet alleen de camping is top, wat dacht je van de omgeving? Op de mooiste plekjes in Nederland vind je een ongekend scala aan binnen- en buitenactiviteiten in de directe omgeving van de campings. Beleef het kamperen op topniveau!

Meer informatie: Recreatiepark TerSpegelt