Campings

Recreatiepark De Leistert

Recreatiepark de Leistert ligt in Limburg. Op de camping kun je kamperen en genieten van de natuur en het buitenleven.

De camping heeft verschillende soorten kampeerplaatsen. Zo zijn er autovrije kampeerplaatsen en comfort kampeerplaatsen met parkeerplek. De kampeerplaatsen zijn 90 tot 120 m2 en zijn voorzien van 10 ampère elektra, water aan- en afvoer en een CAI-aansluiting. Het is ook mogelijk om een Leistert Lodge, Leistert Cabin of luxe bungalow met privé sauna en whirlpool te huren.

De camping heeft verschillende faciliteiten als een restaurant, een snackbar, een sportcafé en een supermarkt. Voor de kinderen is er onder andere een fietscrossbaan, een verwarmd buitengolfslagbad, een subtropisch zwembad, verschillende sportvelden en speeltuinen en een kinderboerderij.

In de buurt van het park bevinden zich verschillende natuurparken. Met hun uitgestrekte bossen, heidevelden en de Maasoevers is de omgeving perfect voor een fiets- of wandeltocht. Daarnaast lopen er door het natuurgebied Leudal verschillende ruiterpaden. Limburg kent vele musea met leuke workshops en doe-activiteiten voor de kinderen. Voor andere uitstapjes kun je naar Attractiepark Toverland, GaiaZoo, Aardbeienland, Fun Forest, Klein Zwitserland, Indoor Plopsa Hasselt, Kinderdrôme, Kasteelpark Born, Irrland of Natur- und Tierpark Brüggen. Shopliefhebbers kunnen naar het Designer Outlet Center in Roermond, de maasboulevard in Venlo, Thörn of Brüggen.

Meer informatie: Recreatiepark De Leistert