Campings

Recreatiepark De Boshoek

Omringd door de Staatsbossen, midden op de Veluwe, bevindt zich Recreatiepark De Boshoek : een vernieuwend, veelzijdig en betrouwbare vakantiebestemming waar kindvriendelijkheid en persoonlijke service hoog in het vaandel staan.

 

De Boshoek investeert jaarlijks in nieuwe accommodaties en biedt hierdoor de gasten een diversiteit aan verblijfsmogelijkheden. De veelzijdigheid en vakantiebeleving hangt als een rode draad boven het gehele park. Dit uit zich in de vele verschillende mogelijkheden voor overnachting. Het perfect onderhouden bungalowpark biedt ruim 30 bungalows (die onlangs geheel gerenoveerd en opnieuw ingericht zijn), geschikt voor 2 tot 22 personen. Van hotelkamers en luxe lodges en lounges tot een Groepsboerderij, Wellness- en Groeps Villa. Op ons kampeerpark kan je overnachten op ruime plekken met privacy en voor de veiligheid: autovrije kampeervelden. Glamping is kamperen anno nú en natuurlijk biedt De Boshoek diverse mogelijkheden; luxe safaritenten met privé sanitair of eigen badkamer, bijzonder comfortabele trekkershutten en de unieke Kabouter Plop Familietenten.

De hoogwaardige faciliteiten en activiteiten op het park zorgen voor tal van mogelijkheden om de vakantie helemaal op de wensen van de gast af te stemmen:

  • Eetcafé Western Plaza met bowlingbanen en restaurant/eventlocatie Proef!
  • Animatie- en activiteitenprogramma voor jong en oud
  • Binnen- en buitenzwembad, spetter- en kleuterbad, supermarkt, kinderboerderij en diverse speeltuinen
  • Actieve arrangementen van buggyrijden tot dinershows, te combineren met diverse buffetten, lunch- en dinermogelijkheden
  • Persoonlijke service door vakantiecoach
  • Hoogwaardig sanitair gebouw met apart kindergedeelte
  • Ponyclub en groot sportpark met interactieve voetbalmuur, panakooi, tennisbaan en voetbalveld

Ook buiten het park is er genoeg te ontdekken; een 18-holes golfbaan op fietsafstand, uitstekende wandel- en fietsroutes, musea, attractieparken in overvloed en uiteraard de Veluwe!
Na een actieve dag kun je heerlijk ontspannend een hapje komen eten en tot rust komen op je eigen plekje om na een goede nacht slapen nieuwe avonturen te ontdekken.

De Boshoek zorgt er graag voor dat de vakantieganger krijgt waarvoor hij op vakantie gaat; de combinatie van persoonlijke aandacht, zowel door het personeel als de extra aandacht van de vakantiecoach, en de uitstekende faciliteiten zorgen ervoor dat je zorgen écht even aan de kant gezet worden.

Meer informatie: Recreatiepark De Boshoek