Campings

Recreatiecentrum De Paalberg

Vijf sterren camping op prachtige locatie op de Veluwe 

Recreatiecentrum De Paalberg bevindt zich in Ermelo op de Veluwe. Een prachtig gebied met een uitgebreid fiets- en wandelnetwerk. Vanaf de camping wandel je zó de hei op en het bos in. De Paalberg is een ANWB vijf sterren camping en behoort tot de 37 Best Campings van Nederland.

De camping heeft een oppervlakte van maar liefst 30 ha.  De vele bospaden en speelse aanleg van de kampeerplaatsen zorgen ervoor dat als in het hoogseizoen alle 565 plaatsen bezet zijn de rust en privacy behouden blijft.  Recreatiecentrum de Paalberg is een echte familie camping. Met faciliteiten als een overdekt verwarmd binnenbad met een 40 meter lange glijbaan, een verwarmd buitenbad van 30 x 15 m, een sauna, Turks stoombad en een zonnebank, is het volop genieten.

Vele faciliteiten

Verder zijn er huisdier vrije velden en  over de camping verspreid diverse speeltuinen, tennisbanen een voetbalveld en een midgetgolfbaan. Ook is er een supermarkt, restaurant en snackbar op het terrein. De supermarkt heeft een uitgebreid assortiment, dus ook voor de dagelijkse boodschappen hoef je de Paalberg niet af. Wil je graag lekker uit eten, dan kan dat in restaurant de Paalhoeve.

Door de uitgebreide kaart zit er ongetwijfeld altijd wel iets van je gading bij. Ga je voor het gemak dan is de snackbar natuurlijk een uitkomst. Tijdens de vakantieperiodes is er ook een professioneel animatieteam aanwezig die voor alle leeftijden diverse activiteiten organiseert. Voor wie meer avontuur wil, is op loopafstand van de camping het uitdagende Klimbos Ermelo te vinden.

365 dagen per jaar geopend

Recreatiecentrum De Paalberg is het gehele jaar geopend en door de vele faciliteiten en de prachtige ligging, is  Recreatiecentrum De Paalberg een echte aanrader om in alle jaargetijden te recreëren. Je bent altijd van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen. Heb je nu de smaak al te pakken? Dan kun je via onze website direct je vakantie online boeken.

Meer informatie: www.paalberg.nl