Campings

Parc La Clusure, Ardennen

Parc La Clusure is gelegen in het hart van de Belgische Ardennen tussen glooiende heuvels, unieke wouden en bij pittoreske dorpjes. Het is een paradijs voor wandelaars, fietsers en levensgenieters.

De Nederlandse eigenaren Jan en Nympha Jehee hebben Parc La Clusure in ruim 24 jaar uitgebouwd tot een unieke familiecamping die garant staat voor een onvergetelijke vakantie in de Ardennen. Met een glas wijn op je eigen terras, genieten van je kinderen aan de rand van het zwembad, of dineren in stijl… Het kan allemaal bij Parc La Clusure.

Zelf kamperen of in een comfortabele accommodatie

Kom je met je eigen caravan, tent, vouwwagen of camper? Of kies je voor het huren van een luxe stacaravan, een comfortabele Bungalenne, een compleet ingerichte bungalowtent of – nog luxer – een lodgetent… Bij camping Parc La Clusure ben je van harte welkom. Samen, met het hele gezin of een gezellige vriendengroep.

Hoge waardering

Schoon en modern sanitair, een sfeervol restaurant plus grand-café met een gezellig buitenterras, (sportieve) faciliteiten en een origineel recreatie- en buitensportprogramma. Niet voor niets is camping Parc La Clusure bekroond met 4,5 ANWB-sterren (rapportcijfer 9 voor de sanitairgebouwen en een 9,8 voor de algemene indruk). Van Zoover heeft Parc La Clusure de “Gold Award 2016” mogen ontvangen voor de “populairste camping van België”.

Relaxt genieten ……, of juist lekker actief

Door de veelzijdigheid van de camping en de prachtige omgeving verveel je je geen moment. Parc La Clusure is de ideale basis voor rustzoekers, wandelaars, fietsers en

buitensporters. Tijdens alle schoolvakanties biedt de camping een uitgebreid recreatie- en buitensportprogramma. Maar uniek is dat ook in mei, juni en september er bijna dagelijks leuke activiteiten voor de kinderen zijn en begeleide wandeltochten, golf clinics en jeu-deboules toernooien. Dit alles zal je verblijf in de Belgische Ardennen onvergetelijk maken.

Parc la Clusure; het vakantiepark waar gastvriendelijkheid de toon bepaalt.

Meer informatie: www.parclaclusure.be