Campings

Panorama Camping Gulperberg

Op een uitzonderlijk mooie plek in Limburg, vlakbij Valkenburg en Maastricht, ligt Panorama Camping Gulperberg.

Kamperen op deze viersterren camping kan op een kampeerplaats met panoramisch uitzicht. Er zijn XL plaatsen, camperplaatsen en op een deel van de kampeerplaatsen zijn huisdieren toegestaan. Bijna elke plaats heeft 10 Ampère stroom, een eigen watertap, tv-aansluiting en veelal ook eigen afvoer. Ook qua huuraccommodaties is er voor elk wat wils.

De camping heeft verschillende faciliteiten. Vanaf het seizoen 2016 heeft Panorama Camping Gulperberg een geheel nieuw en verwarmd buitenzwembad. Maar ook een binnenzwembad wordt aangeboden. Op loopafstand van de camping ligt het zwembad Mosaqua met een binnenzwembad, waar gasten tijdens hun verblijf GRATIS gebruik van mogen maken. Het veelzijdige zwembad biedt haar bezoekers whirlpools, een Turks stoombad, spectaculaire glijbanen en een wildwaterbaan. Verder zijn er verschillende horecagelegenheden waaronder een restaurant, terras en afhaalservice. Ook is er een supermarkt waar je onder andere verse broodjes kunt halen.

Fiets- en wandelliefhebbers weten de camping al jaren te vinden. In Limburg zijn prachtige routes uitgezet. Bovendien worden er regelmatig fietstochten georganiseerd, zoals de Amstel Gold Race. En bij terugkomst op de camping kun je genieten van een speciaal Limburgs biertje of een heerlijk diner.

Een goede tip: Kom je met een caravan, vouwwagen of camper? Rijdt dan door het dorp Gulpen, richting het subtropisch zwembad Mosaqua de berg omhoog. Dat is de minst steile route om naar ons toe te komen! De andere wegen hebben een helling van 14%!

Meer informatie: Panorama Camping Gulperberg