Campings

Oostappen Vakantiepark Zilverstrand

Vakantiepark Zilverstrand is een vakantiepark van Oostappen en ligt in het Belgische Mol.

De camping heeft ruime kampeerplaatsen van ca. 100m2 die voorzien zijn van een parkeerplaats, een stroomaansluiting van 6 ampère, een watertappunt, riolering en een centraal antennesysteem. Daarnaast is het mogelijk om een vakantietent, bungalow of een comfort home te huren. Het vakantiepark heeft veel voorzieningen als een subtropisch zwemparadijs met onder andere glijbaan en een peuter- en kleuterbad, een strandbad, indoor speelpaleis, restaurant, café en snackbar met ijscorner.

In de omgeving van het vakantiepark is van alles te doen. In Mol kun je onder andere de Abdij van Postel, de molen van Ezaart, het Jakob Smits museum en de Zilvermeerhaven Port Aventura bezoeken. Overige bezienswaardigheden zijn onder andere openluchtmuseum Bokrijk, Nationaal Jenevermuseum Hasselt, Stedelijk Modemuseum Hasselt en Bosmuseum Pijnven Hechtel-Eksel. Voor natuurliefhebbers is er onder andere natuurgebied De Groote Heide, natuurreservaat Den Driel en ecocentrum De Goren Mol. Avontuurliefhebbers kunnen onder andere een bezoekje brengen aan Bobbe-jaanland, indoor Plopsaland Hasselt, Efteling en Safaripark De Beekse Bergen. Voor een dagje winkelen kun je onder andere naar Lommel, Hasselt, Genk, Luik, Turnhout, Antwerpen, Maastricht, Valkenburg of Köln.

De 12 Oostappen Vakantieparken staan stuk voor stuk voor uniek vakantieplezier. Alle parken liggen in of vlakbij de mooiste natuurgebieden van Nederland en België en bieden je tijdens jouw verblijf veel gratis faciliteiten en entertainment. Kortom, Veel vertier voor jong en oud!

Meer informatie: Vakantiepark Zilverstrand