Campings

Oostappen Vakantiepark Rivièra Beach

Vakantiepark Rivièra Beach is een vakantiepark van Oostappen en ligt direct gelegen aan het Veluwemeer en heeft een eigen zandstrand.

De gezellige camping heeft verschillende soorten kampeerplaatsen; standaard park, standaard beach, comfort park en comfort beach. De standaard plaatsen zijn ca. 80 m2 en zijn voorzien van een stroomaansluiting van 6 ampere en hebben een riolering. De comfortplaatsen zijn ca. 100m2 en hebben een stroomaansluiting an 10 ampère, een riolering, een waterpunt en een centraal antennesysteem. Daarnaast zijn er nog kampeerplaatsen met een privé sanitaire cabine met toilet, douche en wastafel met zowel koud als warm water.

Het vakantiepark heeft veel voorzieningen zoals een subtropisch zwemparadijs met een waterglijbaan, een apart kinderbad, sauna, whirlpool en Turks stoombad. Bij mooi weer zijn de schuifdeuren open, zodat op de ligweide kunt genieten van de zon. Bij goed weer kun je ook terecht op het 1000 meter lange zandstrand aan het Veluwemeer en bij het strandpaviljoen kun je terecht voor een ijsje, drankje of een pannenkoek. Verder is er een indoor speelpaleis waar kinderen kunnen klimmen en kleuteren. In de supermarkt wordt er een uitgebreid assortiment aangeboden. Zo vind je er verse broodjes, groenten, vlees en zuivel.

Rivièra Beach wordt omringd door bos en water en ligt dichtbij attractiepark Walibi Holland, het Dolfinarium en Bataviastad. Verder zijn de nabij gelegen vissersdorpjes Elburg en Harderwijk een bezoek waard.

De 12 Oostappen Vakantieparken staan stuk voor stuk voor uniek vakantieplezier. Alle parken liggen in of vlakbij de mooiste natuurgebieden van Nederland en België en bieden je tijdens jouw verblijf veel gratis faciliteiten en entertainment. Kortom, Veel vertier voor jong en oud!

Meer informatie: Vakantiepark Rivièra Beach