Campings

Oostappen Vakantiepark Prinsenmeer

Vakantiepark Prinsenmeer is een vakantiepark van Oostappen en ligt direct gelegen naast het natuurreservaat de Peel in het Brabantse Asten-Ommel.

De camping heeft ruime kampeerplaatsen van 90 à 120 m2 die voorzien zijn van een parkeerplaats, een stroomaansluiting van 10 ampere, een watertappunt, riolering en een centraal antennesysteem. Daarnaast is het mogelijk om een vakantietent, bungalow, comfort home of chalet te huren.

Het vakantiepark heeft veel voorzieningen als een subtropisch zwemparadijs met onder andere peuter- en kleuterbad, glijbanen en spuittoestellen, een strandbad, een indoor speelpaleis, een supermarkt, een bowlingbaan, supermarkt en verschillende horecagelegenheden.

In de omgeving van het vakantiepark is er van alles te doen. Doordat het vakantiepark naast het natuurgebied De Peel ligt, kun je prachtige fiets- en wandeltochten maken. Verder is er voor de natuurliefhebbers Het Beekdal van de Astense AA, de Oostappense bossen, de Somerense Heide en de Strabrechtse Heide. Voor een dagje avontuur kun je naar de Efteling, Safaripark Beekse Bergen of Toverland. Bezienswaardigheden in Asten zijn onder ander het Nationaal Beiaardmuseum, de Botanische tuin, Beeldenhof Sculpture en het Natuurstudiemuseum. Overige bezienswaardigheden zijn het Kerkelijk Museum Weert, Weverijmuseum Geldrop en het prehistorisch Openluchtmuseum Eindhoven. Voor een dagje winkelen kun je naar Helmond, Weert, Valkenswaard, Eindhoven, Den Bosch, Tilburg, Breda of Waalwijk.

De 12 Oostappen Vakantieparken staan stuk voor stuk voor uniek vakantieplezier. Alle parken liggen in of vlakbij de mooiste natuurgebieden van Nederland en België en bieden je tijdens jouw verblijf veel gratis faciliteiten en entertainment. Kortom, Veel vertier voor jong en oud!

Meer informatie: Vakantiepark Prinsenmeer