Campings

Oostappen Vakantiepark Marina Beach

Vakantiepark Marina Beach is een vakantiepark van Oostappen en ligt gelegen op een schiereiland in het prachtige en vakantierijke Zeeuws-Vlaanderen.

De camping heeft verschillende soorten kampeerplaatsen: luxe kampeerplaatsen, tent kampeerplaatsen en kampeerplaatsen aan het water. Daarnaast is het mogelijk om een vakantietent, kampeerbungalow, comforthome, cottage of chalet te huren. Zowel de luxe kampeerplaatsen als de kampeerplaatsen aan het water en de tent kampeerplaatsen zijn ca. 100m2 en zijn voorzien van een parkeerplaats, een stroomaansluiting van 10 ampere, een watertappunt, riolering en een centraal antennesysteem.

Het vakantiepark heeft veel voorzieningen als een zandstrand, een indoor speelparadijs met een familiegolfbaan, een jachthaven met bootverhuur, een R&B Grill en Steakhouse, een hamburgerrestaurant, snackbar  en ijscorner. Daarnaast kunnen de gasten van Vakantiepark Marina Beach gratis gebruik maken van het nabij gelegen Aquadome Scheldorado. Aquadome Scheldorado is een suptropisch zwemparadijs met verschillende waterattracties zoals een golfslagbad, recreatiebad, een verwarm buitenbad, glijbanen en zonnebanken.

In de omgeving van het vakantiepark is er van alles te doen. Natuurliefhebbers zijn in Zeeuws-Vlaanderen aan het juiste adres. De natuurgebieden het Verdronken Land van Saefthinge, het Zwin en het natuurgebied Braakman zijn ideaal voor wandel- en fietstochten. Voor een dagje winkelen kun je naar de steden Antwerpen, Bruggen, Gent en Knokke. Naast een bezoek aan traditionele dorpen en steden kun je genieten van de zee en het strand.

De 12 Oostappen Vakantieparken staan stuk voor stuk voor uniek vakantieplezier. Alle parken liggen in of vlakbij de mooiste natuurgebieden van Nederland en België en bieden u tijdens uw verblijf veel gratis faciliteiten en entertainment. Kortom, Veel vertier voor jong en oud!

Meer informatie: Vakantiepark Marina Beach