Campings

Oostappen Vakantiepark Hengelhoef

Vakantiepark Hengelhoef is een vakantiepark van Oostappen en ligt in Houthalen-Helchteren.

De camping heeft ruime kampeerplaatsen van ca. 100m2 die voorzien zijn van een stroomaansluiting van 10 ampère, een watertappunt, riolering en een centraal antennesysteem.

Het vakantiepark heeft veel voorzieningen als een strandbad, een subtropisch zwemparadijs met onder andere een golfslagbad, een wildwaterbaan en een reuze waterglijbaan, een indoor speelpaleis, een restaurant, een snackbar en een supermarkt.

In de omgeving van het vakantiepark is er van alles te doen. Zo zijn er verschillende bezienswaardigheden als de Idyllische Beeldentuin, Kasteel-Brouwerij Ter Dolen, Museum Ons Mijnverleden, openluchtmuseum Bokrijk, Stedelijk Modemuseum Hasselt en Nationaal Jenevermuseum Hasselt. Voor een dagje avontuur kun je onder andere naar Bobbe-jaanland, indoor Plopsaland, Efteling of Safaripark De Beekse Bergen. Natuurliefhebbers kunnen een bezoekje brengen aan natuurreservaat Tenhaagdoornheid, natuurreservaat De Teut en natuurreservaat De Maten. Voor een dagje winkelen kun je onder andere naar Lommel, Hasselt, Genk, Turnhout, Antwerpen, Maastricht, Valkenburg of Köln.

De 12 Oostappen Vakantieparken staan stuk voor stuk voor uniek vakantieplezier. Alle parken liggen in of vlakbij de mooiste natuurgebieden van Nederland en België en bieden je tijdens jouw verblijf veel gratis faciliteiten en entertainment. Kortom, Veel vertier voor jong en oud!

Meer informatie: Vakantiepark Hengelhoef